Πέθανε ο καρκινοπαθής φανατικός θαυμαστής του Star Wars-Το συγκινητικό μήνυμα της γυναίκας του

Είδε πρώτος την τελευταία ταινία του θρυλικού sequel εκπληρώνοντας έτσι την ύστατη επιθυμία του

Πέθανε ο καρκινοπαθής φανατικός θαυμαστής του Star Wars-Το συγκινητικό μήνυμα της γυναίκας του

​«Έφυγε» από την ζωή ο Ντάνιελ Φλίτγουντ, ο καρκινοπαθής φανατικός θαυμαστής του «Star Wars» που την προηγούμενη εβδομάδα είδε τη νέα ταίνια σε πρώτη προβολή στο σπίτι του.

909221_df1.jpg.jpg
Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε σήμερα η σύζυγός του μέσω Facebook: «Ο Ντάνιελ έδωσε μια απίστευτη μάχη μέχρι το τέλος. Είναι πλέον ένα με τον Θεό και τη δύναμη. Έφυγε ειρηνικά μέσα στον ύπνο του. Θα είναι πάντα το είδωλο και ο ήρωάς μου. Αγκαλιάστε τον θείο Marc και δώστε στη Lucy πολλά φιλιά. Αναπαύσου εν ειρήνη αγάπη μου. Αυτή ήταν η τελευταία selfie που βγάλαμε μαζί. #‎forcefordaniel‬"».

12208629_10101585993219058_2805205993499727896_n.jpg
Ο 32χρονος από το Τέξας έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου και τον Ιούλιο οι γιατροί του έδιναν μόνο δύο μήνες ζωής.

Ήταν φανατικός του Star Wars από τότε που ήταν μικρό παιδί και ανυπομονούσε να δει την τελευταία ταινία επιστημονικής φαντασίας. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται, φοβόταν ότι δεν θα ζούσε μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου που θα έβγαινε στους κινηματογράφους.

Έτσι ξεκίνησε μια υπέροχη κίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γίνει πραγματικότητα η τελευταία του επιθυμία. Μεταξύ των υποστηρικτών αυτής της ενέργειας ήταν και οι ηθοποιοί του Star Wars Mark Hamill, John Boyega και Carrie Fisher που έκαναν retweet την επιθυμία του με το #ForceForDaniel.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top