Ίμπιζα: ΚΑΡΕ- ΚΑΡΕ βίαιη επίθεση αγνώστου σε Βρετανό DJ - Τον κατασπάραξε έξω από το σπίτι του!

Υπέστη βαριά τραύματα από τα χτυπήματα και τις δαγκωνιές

Ίμπιζα: ΚΑΡΕ- ΚΑΡΕ βίαιη επίθεση αγνώστου σε Βρετανό DJ - Τον κατασπάραξε έξω από το σπίτι του!

Θύμα μίας φρικιαστικής επίθεσης έπεσε ένας Βρετανός dj, ο οποίος ζει και εργάζεται εδώ και τρία χρόνια στην Ίμπιζα και παράλληλα, είναι αρκετά γνωστός στο χώρο του.

Πριν από τρεις εβδομάδες, ένας άγνωστος Ισπανός του επιτέθηκε τόσο βίαια, που τον κατασπάραξε, δαγκώνοντάς του το πρόσωπο. Η βάναυση επίθεση έγινε σε είσοδο πολυκατοικίας και διήρκεσε 20 ολόκληρα λεπτά.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Βρετανού, ο δράστης μούγκριζε σαν ζώο. Το βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας βγήκε στη δημοσιότητα και δείχνει καρέ- καρέ την φρικαλέα πράξη.

Όλα έγιναν όταν ο dj επέστρεφε στο διαμέρισμα του μετά τη δουλειά του. Τότε ο δράστης τον πλησίασε λέγοντας του ότι είναι αστυνομικός και τον ρώτησε τι γυρεύει στο κτίριο. Ο Βρετανός απάντησε ότι μένει στην πολυκατοικία.

Τότε ο άγνωστος τον έσπρωξε στον τοίχο, ο 38χρονος Βρετανός κατάφερε να του ξεφύγει και να απομακρυνθεί από την είσοδο. Μετά, προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά του και τότε δέχθηκε τη βάναυση επίθεση από τον εξοργισμένο άνδρα.

Ο δράστης φαίνεται στο βίντεο να «κάνει ένα διάλειμμα» για να βγάλει το σακάκι του και να σκουπίσει τον ιδρώτα του, προτού συνεχίσει να βασανίζει το θύμα του.

Όπως κατήγγειλε ο Βρετανός, οι αστυνομικοί έφτασαν μετά από περίπου 20 λεπτά και αντί να συλλάβουν τον δράστη, ακινητοποίησαν το ίδιο το θύμα και του πέρασαν χειροπέδες. Στη συνέχεια, του είπαν απλώς ότι ο επιτιθέμενος τον πέρασε για διαρρήκτη, χωρίς να του δώσουν καμία άλλη εξήγηση.

Ο 38χρονος DJ υπέστη βαριά τραύματα από τα χτυπήματα και τις δαγκωνιές και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ίμπιζα και να επιστρέψει στη Βρετανία.

Σήμερα, προσπαθεί να μάθει τα στοιχεία του αγνώστου που έγινε ο εφιάλτης του και έχει ξεκινήσει έναν αγώνα ώστε να οδηγηθεί ο άνδρας, που μάλλον προστατεύεται από τις αρχές, στη δικαιοσύνη.

πηγή:mirror

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top