Θα συγκινηθείτε-Πατέρας όταν μαθαίνει ότι οι γιοί του είναι gay: «Σας αγαπώ. Ζήστε τη ζωή σας»

Το βίντεο που μέσα σε δυο ώρες έκανε 4,5 εκατομμύρια κλικ

Θα συγκινηθείτε-Πατέρας όταν μαθαίνει ότι οι γιοί του είναι gay: «Σας αγαπώ. Ζήστε τη ζωή σας»

​Σε συγκινητικό και έντονα φορτισμένο κλίμα αποφάσισαν οι δίδυμοι Ρόουντς να αποκαλύψουν στον πατέρα τους ότι είναι gay!

Ο Άρον και ο Άστον έθεσαν σαν στόχο για την νέα χρονιά να πουν στο πατέρα τους το μεγάλο τους μυστικό. Έτσι, τον πήραν τηλέφωνο για να του πουν ότι είναι gay… Δεν μπορούσαν όμως με τίποτα, έκλαιγαν, κόμπιαζαν και δεν μιλούσαν.

Τότε, ο ένας από τους δύο μάζεψε όλο το κουράγιο του και του είπε: «Μπαμπά σε πήραμε τηλέφωνο γιατί θέλαμε να σου πούμε ότι είμαστε gay. Νομίζουμε ότι πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή για να το μάθεις κι είμαστε και οι δύο έτοιμοι για την όποια αντίδραση σου! Δεν θα μας ενοχλήσει ακόμα κι αν σταματήσεις να μας αγαπάς».

Ο πατέρας σοκαρισμένος από το άκουσμα των νέων, στην αρχή δεν ήξερε τι να πει… Μετά όμως τους άνοιξε και αυτός την καρδιά του λέγοντας τους: «Ξέρετε ότι σας αγαπώ και τους δυο και γνωρίζετε πως αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει. Πρέπει να ζήσετε τις ζωές σας. Πρέπει να κάνετε αυτό που θέλετε. Δεν πρόκειται να σας πω: «γιατί;» Έτσι είναι τα πράγματα και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ζήσετε την ζωή σας».

Τα δυο αδέλφια, άκουσαν προσεχτικά τα συγκινητικά λόγια του πατέρα τους και δάκρυα ανακούφισης κύλησαν στο πρόσωπο τους. Το βίντεο το οποίο ανέβασαν οι ίδιοι στο κανάλι τους στο YouTube γιατί, όπως λένε, θέλουν να περάσουν ένα ισχυρό μήνυμ�� σε όλους έχει γίνει viral ενώ μέσα σε δύο μέρες έχει κάνει ήδη 4.587.367 κλικ..

«Βασικά, το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε από όλο αυτό και με αυτό το βίντεο είναι να είστε ο εαυτός σας, όποιος κι αν είναι αυτός, ό,τι κι αν σας κάνει ευτυχισμένους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top