ΚΙ ΟΜΩΣ: Πέρασαν τον ήρωα του παντοπωλείου για τον αδίστακτο τρομοκράτη

Δείτε τι λέει ο ίδιος

ΚΙ ΟΜΩΣ: Πέρασαν τον ήρωα του παντοπωλείου για τον αδίστακτο τρομοκράτη

​Ο άνθρωπος, ο οποίος έδειξε γενναιότητα και κατάφερε να σώσει αθώες ψυχές, όταν ο τρομοκράτης- τζιχαντιστής Αμεντί Κουλιμπαλί, μπούκαρε στο εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη!

Ο Λασάν Μπαθίλι, ο οποίος εργαζόταν στο κατάστημα, κατάφερε να ξεγελάσει τον τρομοκράτη, καθώς οδήγησε τους πελάτες στο ψυγείο, έκλεισε το φως και τους είπε να κάνουν ησυχία. Αυτό ήταν τελικά που τους έσωσε και την ζωή… Το περίεργο όμως είναι ότι ο ήρωας του μακελειού παραλίγο να βρει τον μπελά του, μιας και οι αστυνομικοί στην αρχή τον πέρασαν για τον αδίστακτο τρομοκράτη!

HERO_634_355.jpg
Όπως ο ίδιος λέει του ζήτησαν να πέσει κάτω με τα χέρια στο κεφάλι του ενώ τον σημάδευαν με τα όπλα. Εκείνος, ενώ δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει εξαιτίας του πανικού που επικρατούσε, τους άκουσε! Όταν πια τον πλησίασαν κατάλαβαν ότι δεν επρόκειτο για τον αδίστακτο τζιχαντιστή που αφαίρεσε την ζωή από 4 συνολικά ανθρώπους.

«Όταν έγινε η επίθεση, πολλοί πελάτες έτρεξαν κάτω. Ήμουν με 15 περίπου ανθρώπους. Μπήκαμε στο ψυγείο. Όταν τελείωσε η ομηρία, οι αστυνομικοί μου ζήτησαν να βάλω τα χέρια μου στο κεφάλι και να πέσω στο έδαφος. Πανικοβλήθηκα. Μιλούσαν όλοι ταυτόχρονα. Υπήρχαν πολλοί και φώναζαν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top