TO AΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Η Μέρκελ ζήτησε «συγγνώμη» σε τραγουδιστή της ροκ!

Γιατί τον… συγκίνησε η Γερμανίδα καγκελάριος;

TO AΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Η Μέρκελ ζήτησε «συγγνώμη» σε τραγουδιστή της ροκ!

​«Συγγνώμη» σε έναν τραγουδιστή της ροκ ζήτησε η Άνγκελα Μέρκελ, επειδή το συντηρητικό κόμμα (οι«Χριστιανοδημοκράτες» CDU), χρησιμοποίησε το τραγούδι του, «Tage wie diese» στο πάρτι που έκανε για την εκλογική νίκη το 2013.

Όταν λοιπόν η Γερμανίδα καγκελάριος ενημερώθηκε πως ο ρόκερ ονόματι Καμπίνο δήλωσε… δυσαρεστημένος, αποφάσισε να του τηλεφωνήσει η ίδια ώστε να του ζητήσει «συγγνώμη»!

«Αγαπητέ κύριε Καμπίνο, σας κάλεσα επειδή το βράδυ των εκλογών διαλύσαμε το τραγούδι σας. Μην ανησυχείτε: δεν πρόκειται να είναι ο επόμενος ύμνος της CDU. Αλλά είναι ένα πολύ όμορφο τραγούδι αυτό που έχετε γράψει. Σταματήσαμε να παίζουμε το τραγούδι σας στις προεκλογικές μας συγκεντρώσεις έπειτα από τα παράπονα που εκφράσατε. Αλλά είπατε ακόμη ότι, σε γενικές γραμμές, δεν σας ενοχλεί να παίζεται το τραγούδι σε εορτασμούς»,αναφέρεται χαρακτηριστικά στα αποσπάσματα της αυτοβιοφραφίας του Καμπίνο, η οποία δημοσιεύτηκε την Κυριακή από το «Der Spiegel».

Παράλληλα, η Μέρκελ πρόσθεσε κατά την τηλεφωνική της συνομιλία με τον Καμπίνο, πως είχε παρατηρήσει πως οι φίλοι του Καμπίνο στο Facebook ήταν πολύ ενοχλημένοι επειδή η CDU έπαιζε το τραγούδι του στα επικίνια, που μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση.

Ποια ήταν η αντίδραση του ροκ σταρ του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Αντρέας Φρέγκε;

«Ήταν ένας συνδυασμός έκπληξης και τρόμου. Τρόμος επειδή δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει από το να μου τηλεφωνήσει. Αλλά με συγκίνησε επίσης ότι μου εξήγησε όλα αυτά με τόσο χαλαρό και χιουμοριστικό τρόπο», κατέληξε ο τραγουδιστής.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ΖΗΤΗΣΕ «ΣΥΓΓΝΩΜΗ»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top