Μέρκελ για την Ελλάδα: «Εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου»

Τα είπε όλα πάλι η Καγκελάριος-Μέχρι και για τους άνδρες μίλησε!

Μέρκελ για την Ελλάδα: «Εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου»

​Σε μια διαφορετική συνέντευξη, η 'Ανγκελα Μέρκελ βρέθηκε την Μεγάλη Πέμπτη στην σκηνή του θεάτρου «Μαξίμ-Γκόρκι» στο Βερολίνο, προσκεκλημένη του γερμανικού γυναικείου περιοδικού «Brigitte», για να απαντήσει σε ερωτήσεις προσωπικές, γυναικείες, αλλά και πολιτικές.

Συγκεκριμένα είπε ότι δίνει στον εαυτό της όσο χρόνο χρειάζεται για να λάβει σημαντικές αποφάσεις, αλλά διευκρίνισε ότι, όταν αποφασίσει, τότε δεν το ξανασκέφτεται. Έτσι, είπε ότι συνέβη και στην περίπτωση της Ελλάδας μας!

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικώς με τον τρόπο και τον χρόνο λήψης των αποφάσεών της στην Καγκελαρία, ομολόγησε ότι δεν παίρνει γρήγορες αποφ��σεις, αλλά τόνισε ότι, όταν έχει αποφασίσει, δεν το ξανασκέφτεται.

«Τότε τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους και εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου», δήλωσε και ανέφερε ότι η οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα αποτελούσε μια τέτοια διαδικασία.

Μάλιστα είπε ακόμα ότι δεν είναι φεμινίστρια ενώ αυτό που την γοητεύει σε έναν άνδρα είναι: «τα όμορφα μάτια» και αρνήθηκε, παρά τις επίμονες ερωτήσεις, να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top