Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το θρίλερ που εκτυλίσσεται από το πρωί στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για νεογέννητο βρέφος, το οποίο βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων πίσω από καντίνα.
Οι νεότερες πληροφορίες όμως κάνουν λόγο ότι πρόκειται για έμβρυο περίπου τεσσάρων μηνών.
Έτσι, πλέον θεωρείται πιθανότερη εκδοχή η μητέρα να απέβαλε και να άφησε το έμβρυο στον κάδο μαζί με τον πλακούντα ή να γέννησε πρόωρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν το έμβρυο είναι κορίτσι ή αγόρι.
Οι αρχές ερευνούν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να βρουν ποια μητέρα παράτησε το έμβρυο στο σημείο, αλλά και να διευκρινιστεί αν γεννήθηκε νεκρό ή πέθανε στην πορεία.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε στις 07:30 το πρωί στο έδαφος, δίπλα στον κάδο, πίσω από μία καντίνα. Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ήταν αυτή που το βρήκε και ειδοποίησε τις αρχές.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν πολύ μικρό, οπότε πιθανόν να πρόκειται για έμβρυο. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για έμβρυο περίπου 4 μηνών.
Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.