Σύλληψη αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. για revenge porn

Δημοσιοποίησε βίντεο με προσωπικές στιγμές με την πρώην του

Ένας 35χρονος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον ανακριτή για revenge porn. Θύμα ήταν μια 22χρονο συνάδελφός του, με την οποία διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν. 

Του Ζήτησε Να Χωρίσουν & Τοιχοκόλλησε Γυμνές Φωτογραφίες Της

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν χώρισαν, ο 35χρονος θέλησε να την εκδικηθεί και δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο βίντεο από προσωπικές τους στιγμές. 

Η 22χρονη έκανε καταγγελία και υπέδειξε ως υπαίτιο της διαρροής τον πρώην σύντροφό της, λέγοντας πως μόνο εκείνος είχε στην κατοχή του το συγκεκριμένο βίντεο. 

Revenge porn: Συνελήφθη 46χρονη που έστελνε φωτογραφίες του πρώην της

Πραγματοποιήθηκε προανάκριση και προέκυψε η εμπλοκή του αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για εκδικητική πορνογραφία. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο κι ένας σκληρός δίσκος, τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Συνελήφθη 14χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα 13χρονη!   

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί πειθαρχικό έλεγχο του Αξιωματικού για την υπόθεση του revenge porn, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top