Θεσσαλονίκη: Πήγαινε για ερωτικό μασάζ μαζί με την 10χρονη κόρη του

Τον κατήγγειλε συγγενικό του πρόσωπο

Θεσσαλονίκη: Πήγαινε Με Την Κόρη Του Για Ερωτικό Μασάζ

Μια απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πατέρας στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι πήγαινε μαζί με την δεκάχρονη κόρη του σε κέντρα που έκαναν ερωτικό μασάζ. 

Ζάκυνθος: Ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του, ενώ η σύζυγός του κοιμόταν

Σύμφωνα με την καταγγελία κατά το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2023 έως και τον Ιανουάριο του 2024 ο 54χρονος επισκέφτηκε πολλές φορές χώρους παροχής υπηρεσιών ερωτικού μασάζ μαζί της. Επίσης είχε συνδέσει το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο με το κινητό της κόρης του, με αποτέλεσμα να αποθηκεύονται στο κινητό της και να είναι ορατά σε αυτήν βίντεο και φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου. 

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Τη βίαζε ο θείος της από τα οκτώ της χρόνια

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες σε σπίτια του πατέρα στη Θεσσαλονίκη και την Ημαθία, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία εστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εργαστηριακή εξέταση. 

Λάρισα: Στη φυλακή ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια της κόρης του

Σε βάρος του 54χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρησης ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης από οικείο πρόσωπο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top