Εικόνες ντροπής: Κυνηγούσαν λύκο για διασκέδαση και το ανέβασαν στο TikTok

Τι λέει στο STAR ο συνοδηγός του αυτοκινήτου

Οργή έχει προκαλέσει βίντεο στο TikTok, όπου παρέα νεαρών φαίνεται να καταδιώκει με το αυτοκίνητο έναν λύκο προκειμένου να διασκεδάσει.

Κυνηγούσαν λύκο με το αυτοκίνητο για διασκέδαση 

Στο βίντεο, ο λύκος φαίνεται τρομαγμένος μπροστά από το αυτοκίνητο να τρέχει για να γλυτώσει. Ακούγονται κόρνες, γέλια… δημιουργείται ένα αίσθημα χαβαλέ και πλάκας, τη στιγμή που το ζώο φοβισμένο προσπαθεί να ξεφύγει. Έχει λαχανιάσει, αν παρατηρήσουμε προσεκτικά το βίντεο θα δούμε να φεύγουν ακόμα και σάλια από το άγριο ζώο... έχει εξαντληθεί αλλά προσπαθεί να σωθεί από την παρέα που φαίνεται να σπάει πλάκα καταδιώκοντας το. Δείχνει να έχει αναπροσανατολιστεί από τα φώτα του αυτοκινήτου και τον θόρυβο της κόρνας. Το βίντεο τραβηγμένο σε επαρχιακό δρόμο κοντά στο Μεσολόγγι.  

Ιονία Οδός: Λύκος έκανε βόλτες στον αυτοκινητόδρομο

Μέσα στο αυτοκίνητο είναι μια παρέα τεσσάρων ατόμων. Το STAR και ο Αλέξανδρος Γύγος κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Ο δημοσιογράφος συνομίλησε με τον συνοδηγό, είναι ο νεαρός που τράβηξε το βίντεο. Ζητά ένα μεγάλο συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση και λέει ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να βλάψουν το άγριο ζώο. 

Σύμφωνα με τον συνοδηγό, μετά το τέλος του βίντεο «έκοψαν» ταχύτητα, ο λύκος έκανε ένα σάλτο στα αριστερά του δρόμου και χάθηκε στα χωράφια. 

«Δε θέλαμε να κάνουμε κακό στον λύκο»

Διόνυσος: Λύκοι κατασπάραξαν σκύλους

«Ούτε τον κακοποιήσαμε, ούτε πήγαμε κοντά, ούτε τίποτα... δηλαδή ούτε να τον τρομάξουμε απλά κορνάραμε για να πιάσει στην άκρη. Δεν είναι ότι κοιτάξαμε να κάνουμε κακό στο ζώο. Είπαμε, προς θεού τι είμαστε. Και εγώ έχω ζώα, από χωριό είμαι καταλαβαίνω. Μου στέλνουν μηνύματα με βρίζουν, μου βρίζουν μανάδες, να πεθάνει σου εύχομαι. Εγώ το ανέβασα γιατί είναι λύκος όχι κάτι άλλο», είπε στο STAR ένας από την παρέα που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top