Νέα υπόθεση bullying σε 14χρονη - Δεχόταν μέχρι και απειλητικά μηνύματα

Οι γονείς του κοριτσιού μιλούν στο STAR για τον γολγοθά που ζουν

Θύμα άγριου bullying έχει πέσει ένα κορίτσι 14 ετών από συμμαθητές της σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Οι γονείς του παιδιού βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν στο STAR και την Κωσταντίνα Τσεγγενέ για τον γολγοθά που ανεβαίνουν. Το παιδί, από άριστη μαθήτρια, τώρα δεν θέλει καν να πηγαίνει στο σχολείο.

Θύμα bullying 14χρονη μαθήτρια

Με δάκρυα στα μάτια η μικρούλα βρήκε το κουράγιο και είπε στη μητέρα της και τον πατέρα της τον εφιάλτη που βίωνε στο σχολείο της. Δύο συμμαθήτριές της και ένα αγόρι από άλλο σχολείο εδώ και τρεις μήνες της έκαναν τη ζωή της κόλαση.

Ημέρα κατά της σχολικής βίας: Ένα στα τρία παιδιά έχει δεχτεί bullying

«Το παιδί ερχόταν στο σπίτι και δεν ήθελε να φάει, δεν ήθελε να διαβάζει», λέει στο STAR ο πατέρας της 14χρονης, με τη μητέρα της να συμπληρώνει «Το παιδί ξεσπούσε. Ερχόταν στο σπίτι με κλάματα. Δεν ξέραμε τι έφταιγε»

Της έστελναν μέχρι και απειλητικά μηνύματα 

Σύμφωνα με τους γονείς της, το κορίτσι δεχόταν στο κινητό του μέχρι και απειλητικά sms. «Θα περάσεις κόλαση,αυτό δεν είναι απειλή. Προειδοποίηση είναι, σήμερα θα γίνει ο τάφος σου», της έγραφαν. 

«Ο γιος μου δέχθηκε μπούλινγκ από ένα παιδί, απευθύνθηκα στη δασκάλα»

Οι γονείς τους παιδιού έφτασαν στην αστυνομία, όπου και υπέβαλλαν μήνυση εναντίον των τριών ανήλικων που έκαναν bullying στη 14χρονη. Παράλληλα, απευθύνθηκαν και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς ζητούν βοήθεια από τη σχολική κοινότητα. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top