Δράμα: Ο μυστηριώδης θάνατος της Ζήρδα - Για δολοφονία μιλά ο γιος της

Στενά συγγενικά πρόσωπα στο «κάδρο» των αρχών 

Τι λέει ο γιος της Δήμητρας Ζήρδα για την υπόθεση θανάτου της μητέρας του / Ζήνα το βράδυ

Νέα ερωτήματα προκύπτουν όσο ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης του θανάτου της 57χρονης Δήμητρας Ζήρδα στη Δράμα. Ενώ αρχικά είχε χαρακτηριστεί ως αυτοκτονία, νέα στοιχεία έρχονται στο φως και οδηγούν στο συμπέρασμα πως μάλλον πρόκειται για δολοφονία. 

Δράμα: Στενά συγγενικά πρόσωπα στο «κάδρο» των αρχών 

Η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» φιλοξένησε τον γιο της 57χρονης γυναίκας, ο οποίος στρέφεται σε στενά συγγενικά πρόσωπα για να αναζητήσει τους υπεύθυνους για τη δολοφονία της. Μπορεί να μην τα κατονόμασε, ωστόσο στα λεγόμενά του φάνηκε σίγουρος για την ενοχή τους. 

Δράμα: Ανατροπή με τον θάνατο της Δήμητρας Ζήρδα - Άνοιξε ξανά η υπόθεση

Στα στοιχεία ήρθαν να προστεθούν μαρτυρίες που θέλουν τον σύζυγο της Δήμητρας Ζήρδα να ήταν κακοποιητικός. Μάλιστα, φαίνεται να της είχε σπάσει τα δόντια έπειτα από βίαιη συμπεριφορά. 

Ο αδελφός της, Γιώργος, τόνισε χαρακτηριστικά: «Τα ήξερα όλα (για τις κακοποιητικές συμπεριφορές). Μου τα 'λεγε κάπου κάπου όταν βρισκόμασταν. Εγώ μόνο από τα δόντια που της είχαν σπάσει το κατάλαβα. Με χτύπησε ο άνδρας και μου τα 'σπασε, μου είπε»

Παράλληλα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, το μπλε βαν του συζύγου της εντοπίστηκε από κάμερες κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα. 

Δράμα: Ο κουνιάδος της επιμένει ότι η Δήμητρα αυτοκτόνησε

Εκτός απ’ τον γιο της Δήμητρας Ζήρδα, στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» μίλησε και ο αδερφός του συζύγου του θύματος, ο οποίος παραμένει πεπεισμένος ότι η γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της, καθώς  είχε ψυχολογικά προβλήματα. 

Μάλιστα, σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν τους λείπει η 57χρονη που δε βρίσκεται πια στη ζωή, ο ίδιος αρκέστηκε να πει «Ε, να μη λείπει. Δύο άνδρες μέσα στο σπίτι δεν έχουν κάποιον να τους μαγειρέψει!». 

 

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή Ζήνα το βράδυ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top