Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο 39χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του

Την είχε πυροβολήσει στο κεφάλι

Αμίλητος και με σκυφτό το κεφάλι οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 39χρονος, ο οποίος σκότωσε τη σύντροφό του το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο άνδρας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή. 

Γυναικοκτονία Κρήτη: «Τον βλέπαμε που γυρνούσε στο σπίτι μεθυσμένος»

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση και παράνομη επανείσοδο στη χώρα.

Συντετριμμένος δήλωσε ο 39χρονο που σκότωσε τη σύντροφό του την περασμένη Παρασκευή - cretalive.gr

Συντετριμμένος δήλωσε ο 39χρονο που σκότωσε τη σύντροφό του την περασμένη Παρασκευή - cretalive.gr

Σύμφωνα με το cretalive.gr ενώπιον Ανακρίτριας και Εισαγγελέα υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα και πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την σύντροφό του, την οποία υπεραγαπούσε.

Κρήτη: «Παίζαμε με το όπλο», λέει ο 39χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του

Στο πλευρό του βρισκόταν η μητέρα και ο αδερφός του. Η μητέρα του 39χρονου φέρεται να είπε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι ο γιος της αγαπούσε πολύ την άτυχη κοπέλα και πως η ίδια την είχε σαν κόρη της. Φέρεται επίσης να τόνισε ότι δε φαινόταν να έχουν προβλήματα, αντιθέτως φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι και εκείνη έλεγε στη μητέρα του 39χρονου πόσο πολύ τον αγαπούσε.

Κρήτη: «Δε θυμάμαι τι έγινε», λέει ο δράστης της γυναικοκτονίας

Η γυναίκα φέρεται να δήλωσε άγνοια για το όπλο και πως δε γνώριζε αν ο γιος της φοβόταν κάτι. Πρόσθεσε όμως ότι κατανάλωνε αλκοόλ σε καθημερινή βάση, όμως ποτέ δεν ήταν βίαιος, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες είπε πως δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Η ίδια περιέγραψε ένα αγαπημένο ζευγάρι, που εργαζόταν και τα έβγαζε πέρα.

Ο 39χρονος από την πλευρά του φέρεται να υποστήριξε ότι το όπλο του εκπυρσοκρότησε την ώρα που πήγε να κάνει ένα αστείο, ενώ πίστευε ότι είχε ασφάλεια. Όταν συνειδητοποίησε ότι πυροβόλησε τη σύντροφό του τα έχασε και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. 

Κρήτη: Πυροβόλησε στο κεφάλι τη γυναίκα του και κάλεσε το ΕΚΑΒ

Η δικηγόρος του μάλιστα είπε πως ο κατηγορούμενος δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο και είναι συντετριμμένος από ό,τι συνέβη. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top