Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Μαυρομμάτης & η σύζυγός του - Φωτιά στο σπίτι τους

Το ζευγάρι κοιμόταν όταν το διαμέρισμά του τυλίχτηκε στις φλόγες

Φωτιά ξέσπασε σήμερα περίπου στις 5 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, όπου διέμεναν ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του Ειρήνη.

μαυροματης φωτιά

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αναγνωστοπούλου. 

φωτιά κολωνακι

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τόσο ο Μανώλης Μαυρομμάτης όσο και η σύζυγός του βρίσκονταν εντός του διαμερίσματος που τυλίχθηκε στις φλόγες. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Νοσηλεύονται στο «Γεννηματάς»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαυρομμάτης και η σύζυγός του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Μαυρομμάτης νοσηλεύται στη μονάδα εγκαυμάτων, ενώ η σύζυγός του είναι διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι γιατροί του νοσοκομείου διενεργούν δεύτερο κύκλο εξετάσεων για τους δύο τραυματίες, ενώ αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας τους.

Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν. Σημειώνεται πως όταν ξέσπασε η φωτιά το ζευγάρι κοιμόταν και τη γλίτωσε οριακά! Οι λόγοι που ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα, δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Ταχύτατη ήταν και η αντίδραση του ΕΚΑΒ, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το ζεύγος Μαυρομμάτη στο νοσοκομείο με έντονο πρόβλημα δύσπνοιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top