Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό αστυνομικού έξω από σχολείο στο Μενίδι

Μετά από καταγγελία ότι ο γιος του κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικη

Ανάστατη είναι η σχολική κοινότητα στο Μενίδι μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικού έξω από γυμνάσιο της περιοχής από ομάδα Ρομά. 

Βίντεο έχει καταγράψει τρία αυτοκίνητα να σταματάνε έξω από το σχολείο και περίπου έξι με οχτώ άτομα να βγαίνουν και να επιτίθενται στον αστυνομικό, ο οποίος περίμενε τον γιο του να σχολάσει. 

Αχαρνές: Ρομά Ξυλοκόπησαν Αστυνομικό, Πατέρα Μαθητή

Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, ενώ το σχολείο σήμερα ήταν υπό κατάληψη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για ό,τι συνέβη. 

Αφορμή για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού ήταν η καταγγελία μιας μαθήτριας στην αστυνομία, πως ο γιος του μαζί με ένα ακόμα άτομο την κακοποίησαν σεξουαλικά μέσα στο σχολείο. 

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό γνωστού δικηγόρου στα Τρίκαλα

Όπως είπε η ίδια η μαθήτρια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στις 25 Ιανουαρίου επέστρεψαν από σχολική εκδρομή και μόλις πήγε στην τουαλέτα την ακολούθησαν δύο άτομα, της έκλεισαν τα μάτια και άρχισαν να τη θωπεύουν στα γεννητικά όργανα και να την απειλούν να μη μιλήσει. 

Το κορίτσι, που δεν είδε τα πρόσωπα των δραστών, αναγνώρισε τον γιο του αστυνομικού από τη φωνή. Ο πατέρας της, σύμφωνα με τη σύζυγο του αστυνομικού, τους απειλούσε και για τον λόγο αυτό, είχε πάει στο σχολείο για να παραλάβει τον γιο του. 

Μενίδι: «Ζητώ συγγνώμη, θόλωσα»

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στην εκπομπή και αναγνώρισε ότι η πράξη του ήταν καταδικαστέα.

Στα δικαστήρια ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό: «Σταματήστε να λέτε ψέματα»

«Ζητώ συγγνώμη, προτεραιότητα είναι να γίνει καλά ο αστυνομικός, είμαι εδώ για να υποστώ τις συνέπειες των πράξεών μου. Πήγα στο σχολείο και μόλις η κόρη μου είδε τον πατέρα του παιδιού έτρεξε τρομαγμένη και κλαίγοντας στο αυτοκίνητο. Όταν την είδα έτσι, θόλωσα και πήγα μαζί με κάτι φίλους μου και τον χτύπησα. Δεν έπρεπε να το κάνω, αλλά καταλάβετε κι έμενα, με ενδιαφέρει μόνο η ψυχική κατάσταση της κόρης μου, που φοβάται και δε θέλει να πάει σχολείο», είπε.

Πρόσθεσε τέλος ότι η οικογένειά του δέχεται απειλές και ότι φοβάται πως μπορεί να ανοίξει βεντέτα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top