Γκάζι: Παίρνει εξιτήριο ο 34χρονος που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι

Επιστρέφει στο σπίτι του στα Μάλια

Δείτε ρεπορτάζ για τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του 34χρονου της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 34χρονο Δημήτρη, ο οποίος είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι στις 16 Δεκεμβρίου από άγνωστο, έξω από κλαμπ στο Γκάζι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στην Κρήτη. 

Αποκλειστικό Star: Σφίγγει ο κλοιός για τον πιστολέρο στο Γκάζι

Όπως αναφέρει το creta24.gr η πορεία της υγείας του θα παρακολουθείται πλέον από τους γιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου. 

Ο 34χρονος Δημήτρης είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι από 36χρονο πιστολέρο και είχε χειρουργηθεί από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς», με τη βοήθεια συστήματος νεύρο-πλοήγησης το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου.

Γκάζι: Νέο βίντεο από τη δολοφονική επίθεση

Το βλήμα που είχε δεχτεί ο άνδρας δεν είχε εξέλθει του κρανίου, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου, γεγονός που έκανε την επέμβαση περίπλοκη.

Γκάζι: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος -«Mε το όπλο στα πόδια, φώναζε "μη μιλάς"»

Ο 36χρονος πιστολέρο, που πυροβόλησε εν ψυχρώ τόσο τον 34χρονο, αλλά και τον αδερφό κι έναν φίλο του εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.

Γκάζι: «Δεχτήκαμε 3 σφαίρες στο κεφάλι και ζήσαμε. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό»

Ο αδελφός του Δημήτρη, Γιάννης, τραυματίστηκε ελαφρύτερα και από τις 22 Δεκεμβρίου βρίσκεται στο σπίτι του στα Μάλια, ενώ ο 28χρονος φίλος τους που επίσης είχε δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι, και έχει επίσης επιστρέψει στην Κρήτη, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και αφαιρέθηκαν οι οκτώ βίδες που είχαν τοποθετηθεί στη γνάθο του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top