Κακοκαιρία: Έρχεται δεύτερο κύμα με χιόνια σε βόρεια προάστια της Αθήνας

Η πρόγνωση του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά στο Star 

Επιβεβαιώνεται από τα νεότερα μετεωρολογικά στοιχείαν η ύφεση της κακοκαιρίας, Πέμπτη και Παρασκευή, αλλά το Σαββατοκύριακο θα έχουμε δεύτερο κύμα ψυχρής εισβολής, όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

Κακοκαιρία διάρκειας μίας εβδομάδας με χιόνια και στην Αττική το Σάββατο   

H θερμοκρασία ανεβαίνει πρόσκαιρα αύριο Πέμπτη κατά 3 με 4 βαθμούς. Την Παρασκευή όμως θα έχουμε χιόνια από τη Θεσσαλία και νοτιότερα.

Από το βράδυ της Παρασκευής και κυρίως το Σάββατο το σκηνικό αλλάζει σε ολόκληρη τη χώρα. 

Η εξέλιξη της κακοκαιρίας το Σάββατο

Η εξέλιξη της κακοκαιρίας το Σάββατο 

«Ο υδράργυρος κάνει νέα βουτιά  κατά 5 με 6 βαθμούς Κελσίου. Το κρύο θα είναι και πάλι  «τσουχτερό» μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής» επισήμανε ο Θ. Κολυδάς,   

Ποιες περιοχές χτυπάει ο χιονιάς

Όπως ανέφερε αναλυτικά ο Θ. Κολυδάς το Σάββατο  θα έχουμε ξανά χιόνια. Θα επηρεαστούν  η Θεσσαλία, η Εύβοια, όπου αναμένονται εκεί τα περισσότερα χιόνια, όπως επίσης η Ανατολική Στερεά, φυσικά και η Αττική.

Καιρός: Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Χιόνια και πολικές θερμοκρασίες

Χιόνια στην Αττική ξανά το Σαββατοκύριακο

Για το αν θα δούμε περισσότερο χιόνι στα βόρεια της Αττικής απ’ όσο είδαμε χθες και σήμερα, ο μετεωρολόγος του Star απάντησε: 

«Όπως βλέπουμε και στον χάρτη τα χιόνια στην Αττική θα εκδηλωθούν  στα Βόρεια του νομού. Η Πάρνηθα θα ασπρίσει πάλι. Αυτή τη φορά όμως θα έχουμε χιόνια και στα υπερβόρεια προάστια, όπως στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Κακοκαιρία: Η εξέλιξη της ψυχρής εισβολής την Κυριακή

Κακοκαιρία: Η εξέλιξη της ψυχρής εισβολής την Κυριακή  

Χιόνια θα δεχτούν και τα ορεινά της Κρήτη, όπου θα σημειωθούν βροχές τα πεδινά, αλλά από τη Δευτέρα ο υδράργυρος ανεβαίνει ξανά». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top