Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τετάρτη 10/1  

Οι περιοχές στις οποίες δε θα γίνει μάθημα

Καιρός: Πού θα χιονίσει την Τρίτη και την Τετάρτη (video Star) 

Κλειστά θα είναι αρκετά σχολεία σε διαφορετικές περιοχές της χώρας αύριο Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, είτε λόγω της κακοκαιρίας είτε λόγω προβλημάτων (π.χ. διακοπή ηλεκτροδότησης ή βλάβης στο φυσικό αέριο) που δεν επιτρέπουν τη λειτουργία τους με τις χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατούν.     

Τα σχολεία που δε θα λειτουργήσουν είναι συγκεκριμένα: 

2ο Νηπιαγωγείο και 4ο Δημοτικό Πυλαίας Θεσσαλονίκης  

Τα συστεγαζόμενα 2ο νηπιαγωγείο και 4ο δημοτικό σχολεία της Πυλαίας που δε λειτουργούν από την Κυριακή, όταν η περιοχή επλήγη από τους ισχυρούς ανέμους που προκάλεσαν καταστροφές.

Ανεμοστρόβιλος στην Ηλεία αναποδογύρισε ακόμη και φορτηγό!

 Από την ίδια ημέρα καταβάλλονται προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών από συνεργεία του Δήμου και της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης, αλλά λόγω προβλημάτων στην επαναλειτουργία του φυσικού αερίου, το σχολείο δε διαθέτει θέρμανση για να επαναλειτουργήσει αύριο Τετάρτη.   

Λάρισα: Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό,  ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ

Ο  Δήμος Λαρισαίων ανακοίνωσε την αναστολή τριών σχολικών μονάδων λόγω έκτακτης βλάβης στο σύστημα θέρμανσης. Πρόκειται για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας και το ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ Δήμου Λαρισαίων Η αναστολή λειτουργίας ισχύει μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2024.

Φλώρινα

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη.   Κλειστά θα παραμείνουν και τα ΚΔΑΠ Δήμου Φλώρινας αλλά οι  παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Καιρός: Πού θα χιονίσει την Τρίτη και την Τετάρτη - Στα λευκά η Πάρνηθα

Βαθύ Αυλίδας

Διακόπτεται προσωρινά για αύριο Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, η λειτουργία του Δημοτικού σχολείου Βαθέος Αυλίδας, με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα. Ο λόγος είναι η προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην ευρύτερη περιοχή, για την υλοποίηση εργασιών από τη ΔΕΔΔΗΕ.

Καιρός: Έρχονται δύο κύματα ψύχους με χιόνια και στην Αττική

Σαμοθράκη

Δε θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 10/1/2024 τα σχολεία της Σαμοθράκης, με απόφαση του Δημάρχου Θανάση Βίτσα, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο ακριτικό νησί.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top