Καταγγελία: «Η 3χρονη κόρη μας κακοποιήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα»

Τι είπε η μητέρα της 3χρονης στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε μια μητέρα που καταγγέλλει τον πατέρα του παιδιού της για την κακοποίηση της 3χρονης κόρης τους. Σοκάρουν οι περιγραφές της για τα σημάδια που, όπως λέει, είδε πάνω στο παιδί.

Ελεύθερος υπό όρους ο νοσηλευτής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Η 38χρονη μητέρα του κοριτσιού συγκλονίζει μιλώντας στην εκπομπή. Όπως καταγγέλλει, όλα ξεκίνησαν μετά το διαζύγιο.

«Αμέσως μετά το δικαστήριο, έφερε το παιδί στο σπίτι με σημάδια από νύχια και χτυπήματα στην πλάτη» είπε η 38χρονη.

«Του ζήτησα εξηγήσεις και έγινε πολύ επιθετικός μαζί μου. Άρχισε να με απειλεί με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και ότι θα μου πάρει τρελά ποσά. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που έκανα καταγγελία στην Εισαγγελία ανηλίκων. Το παιδί μιλούσε ξεκάθαρα για το πώς είχαν γίνει τα χτυπήματα, και οι νυχιές. Ήρθε με λυγμούς και ζητούσε τη βοήθειά μου» ανέφερε η μητέρα του μικρού κοριτσιού στην κάμερα της εκπομπής.

Στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε μια μητέρα που καταγγέλλει τον πατέρα του παιδιού της για την κακοποίηση της 3χρονης κόρης τους.

Μητέρα καταγγέλλει την κακοποίηση της 3χρονης κόρης της από τον ίδιο της τον πατέρα / Αλήθειες με τη Ζήνα

Όπως υποστήριξε η 38χρονη, το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο. Αντίθετα τα περιστατικά σωματικής κακοποίησης ήταν επαναλαμβανόμενα, όταν  το παιδί πήγαινε στο σπίτι του πρώην συζύγου της. Μάλιστα παρούσα στη σωματική κακοποίηση φέρεται να ήταν και η γιαγιά της μικρής.

Η ίδια έχει φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη σωματική κακοποίηση που όπως ισχυρίζεται υπέστη το παιδί από τον ίδιο τον πατέρα του.

Κως: Συνελήφθη καταζητούμενος 'Αγγλος παιδεραστής

Η 38χρονη μητέρα, αργότερα άρχισε να έχει υπόνοιες και για σεξουαλικής φύσεως κακοποίηση σε βάρος του κοριτσιού καθώς, όπως είπε, μετά την επιστροφή της από διήμερη διανυκτέρευση στο σπίτι του πατέρα της, η μικρή τής αφηγήθηκε «σοκαριστικά πράγματα που δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει ένα μικρό παιδί».

Η μητέρα έχει κινηθεί νομικά και έχει κάνει καταγγελία στην εισαγγελία Ανηλίκων, ενώ στις αρχές κατέθεσε και το ίδιο το παιδί παρουσία ψυχολόγου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top