Ισόβια στον 23χρονο για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι

«Να σαπίσεις στη φυλακή», τού φώναξε ο πατέρας της

Ισόβια στον 23χρονο που σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα / Βίντεο από Alpha

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 23χρονος, πακιστανικής καταγωγής, για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι τον Αύγουστο του 2022.

Το δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό

Περιστέρι: Συγκλονίζει η μητέρα της Νικολέτας - «Το παιδί μου ήταν άγγελος»

Ισόβια στον 23χρονο για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι

Ισόβια στον 23χρονο για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι - Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου λίγο μετά την ομόφωνη απόφαση απευθυνόμενος στον 23χρονο του είπε: «Ας σας συγχωρέσει ο Θεός στον οποίο πιστεύετε, για αυτό που κάνατε!».

Λίγο αργότερα ο πατέρας και η αδελφή της άτυχης Νικολέτας ξεσπούσαν επιχειρώντας να επιτεθούν στον 23χρονο που φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν.

Σοκαριστική αποκάλυψη του πατέρα της Νικολέτας - «Είχε πέσει θύμα βιασμού»

Ένταση είχε δημιουργηθεί και κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο πατέρας της 17χρονης στη θέα του κατηγορούμενου φώναξε: «Μην με κοιτάς καθόλου, να σαπίσεις στη φυλακή».

«Έβριζε τον Μωάμεθ και νευρίασα» - Τι είπε ο 23χρονος στην απολογία του

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι διατηρούσε σχέση επί 1,5 χρόνο με τη 17χρονη, ότι ήταν αγαπημένο ζευγάρι και πως εκείνος δεν τη ζήλευε. Όπως είπε αιτία του καυγά τους ήταν το γεγονός ότι εκείνος είχε αποφασίσει να φύγει στην Ιταλία και εκείνη του ζήτησε να βαπτιστεί Χριστιανός.

Περιστέρι: Θρήνος στην κηδεία της 17χρονης Νικολέτας

«Πήγα να φύγω και άρχισε να πετάει τα ρούχα μου. Της είπα να κάτσει στο κρεβάτι, αυτή άρχισε να με βρίζει και να βρίζει τον Μωάμεθ.Την έσπρωξα από το κρεβάτι, της λέω «κάτσε εκεί». Συνέχιζε να βρίζει εμένα και τον Μωάμεθ και εκείνη την ώρα νευρίασα. Την έπιασα από το λαιμό και άρχισα να της λέω «ποιος σου λέει τέτοιες μ@@ τόση ώρα που σε ακούω;». Την έπιασα εκείνη την ώρα από το κεφάλι και της είπα να ζητήσει να συγγνώμη. Εκείνη μου έπιασε το χέρι και μου είπε να την αφήσω.

Δεν την άφησα και συνέχισα να της λέω να ζητήσει συγγνώμη. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα την είδα που είχαν κλείσει τα μάτια της. Μετά της έδωσα νερό, της έκανα αέρα. Ήμουν πάνω στα νεύρα και έφυγα από το σπίτι» είπε ο 23χρονος στην απολογία του.

Πρόεδρος: Εσείς εκείνη την ώρα γιατί δεν ενημερώσατε το ΕΚΑΒ να στείλει ασθενοφόρο;

23χρονος: Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος.

Πρόεδρος: Σε τι ενέργειες προβήκατε μετά;

23χρονος: Πήρα τα πράγματά μου και έφυγα από το σπίτι. Πήγα στον αδερφό μου να πάρω λίγα χρήματα και πήγα στον Σταθμό Λαρίσης να πάρω το τρένο για Θεσσαλονίκη.

Πρόεδρος: Πότε μάθετε ότι είναι νεκρή η κοπέλα;

23χρονος: Την άλλη μέρα, από τον πατέρα μου. Έμαθα από το Ιντερνετ ότι είναι νεκρή και πήρα τηλέφωνο.  Του είπα ότι έγινε ένα λάθος από εμένα, με ρώτησα τι έγινε, του είπα για την κοπέλα. Νευρίασε, μου έκλεισε το τηλέφωνο. Μετά βρήκα έναν ομοεθνή μου  που κάνει δουλειές για μετανάστες και του είπα ότι θέλω να φύγω και να με βοηθήσει. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από εσάς και την οικογένεια της φίλης μου. Ξέρω ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι η συγγνώμη, αλλά μόνο αυτό μπορώ να κάνω.

Στην κατάθεση της νωρίτερα, η αδελφή της 17χρονης είπε ότι θεωρεί ότι το έγκλημα έγινε από τη ζήλια του κατηγορούμενου επειδή την επίμαχη ημέρα είχαν πάει στο σπίτι τους δύο φίλοι των κοριτσιών που ο 23χρονος δεν τους ήθελε. «Μια εβδομάδα πριν, η μητέρα μου είχε μιλήσει με την αδελφή μου και της είχε πει "μαμά, περίμενε μια εβδομάδα και θα τον χωρίσω"», κατέθεσε η μάρτυρας.

Ο πατέρας του κοριτσιού κατέθεσε πως ο 23χρονος «ήθελε και έκανε» το έγκλημα και δεν ήταν ατύχημα. «Θέλω να μην έχει στον ήλιο μοίρα, να μην δει τον ήλιο ποτέ. Τα ισόβια να είναι ισόβια» είπε φορτισμένος, αναφέροντας πως ο ίδιος είχε αντιρρήσεις για τη σχέση της κόρης του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top