Η Φλώρινα «είδε» πρώτη φέτος το περισσότερο χιόνι- Στους -5°C η θερμοκρασία

Πολύ θυελλώδεις άνεμοι μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής

Ο υδράργυρος έχει κάνει βουτιά σήμερα και η Φλώρινα είναι η πόλη που είδε το περισσότερο χιόνι πρώτη φέτος! 

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια σε Νυμφαίο, Πισοδέρι και άλλες περιοχές 

«Η θερμοκρασία είναι στους -5 βαθμούς Κελσίου και συνεχίζει να πέφτει. Σήμερα περιμένουμε λίγο χιονάκι, αλλά ελπίζουμε από το άλλο Σαββατοκύριακο να πέσει περισσότερο. Σήμερα ήρθε πολύς κόσμος στο χιονοδρομικό. Για τους λάτρεις του σκι, το χιόνι έχει αργήσει», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο ιδιοκτήτης του χιονοδρομικού της Βίγλας, Κωνσταντίνος Τόττης. 

Οι κάτοικοι της Φλώρινας ζεσταίνονται με ξυλολέβητες, ξυλόσομπες, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, απάντησε ο κ.Τόττης σε σχετική ερώτηση. 

Το κύμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες

Η κακοκαιρία θα επηρεάσει τα νησιά του ανατ. Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Κύριο χαρακτηριστικό μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα είναι οι πολύ θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι, οι οποίοι θα φτάνουν τα 7-8 και τοπικά τα 9 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή και δε θα ξεπεράσει στη Βόρεια Ελλάδα τους 13 -14 βαθμούς Κελσίου και στην υπόλοιπη χώρα τους 15- 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός και θερμοκρασίες υπό του μηδενός θα σημειωθούν τοπικά στα βορειοδυτικά.

Ο καιρός θα βελτιωθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη, όμως αναμένεται ένα νέο σύστημα από τα δυτικά με πολλές βροχές και καταιγίδες, την Τετάρτη και την Πέμπτη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top