Σοκάρει η 21χρονη που βίωσε τον εφιάλτη: «Με χτύπησε με κλειδί στο πρόσωπο»

Η εξομολόγηση της Βαλέριας που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του κακοποιητικού πρώην συντρόφου καταγγέλλει μια 21χρονη κοπέλα, η οποία όπως λέει θα μπορούσε και η ίδια να βρίσκεται στον μακρύ κατάλογο των γυναικοκτονιών στη χώρα μας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Εύη Γιαρκιά, η Βαλέρια εξομολογήθηκε τα περιστατικά βίας που βίωσε. Όπως είπε, τη ζήλευε. «Είχε ανέβει πάνω μου, με κρατούσε από τον λαιμό και μου έριξε μπουνιά στο πρόσωπο. Έσπασε το κινητό μου και μετά την πόρτα του μπάνιου όπου είχα κρυφτεί. Με έσερνε από τα μαλλιά και μου ζητούσε ''συγγνώμη''».

Βιολογικός πατέρας 8χρονης: «Εγώ κατήγγειλα τη μητέρα για κακοποίηση»

Η κοπέλα τον κατήγγειλε και ο άνδρας συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και καταδικάστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε τρία χρόνια αναστολή. Ωστόσο έγινε ακόμα πιο βίαιος όταν έμαθε ότι η κοπέλα είχε μπει σε νέα σχέση και δε σταμάτησε να την απειλεί. Πριν από λίγες ημέρες εκείνος την περίμενε και πάλι έξω από το σπίτι της, όπου της επιτέθηκε με γροθιές.

Η Βαλέρια με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε ότι την χτύπησε με κλειδί που είχε ανάμεσα στα δάχτυλά του. Όταν μάλιστα του έδειξε κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στον δρόμο και του είπε ότι «τώρα δε θα γλιτώσει», εκείνος εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο. 

Σύμφωνα με την κοπέλα, ο αδερφός του θύτη την κάλεσε στο τηλέφωνο και της είπε ότι θα της δώσει χρήματα για να αποσύρει τη μήνυση που είχε κάνει κατά του αδερφού του. Μάλιστα και η μητέρα του φερόμενου ως δράστη, κατηγόρησε την 21χρονη, υπστηρίζοντας ότι την έβαλε στο σπίτι της και θα έπρεπε να ντρέπεται. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top