Ξαφνική αλλαγή του καιρού με διπλή κακοκαιρία τις επόμενες μέρες! 

Πότε έρχονται θυελλώδεις νοτιάδες και σκόνη

Ξαφνική αλλαγή θα σημειώσει ο καιρός, παρότι επιμένει ακόμη σε καλοκαιρινά επίπεδα, τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας και μάλιστα σε δύο αλλεπάλληλα «κύματα».  

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - «Έρχονται τα πρώτα χιόνια»

Η πρώτη κακοκαιρία αναμένεται να είναι και πάλι τύπου «Π» και αναμένεται να ξεκινήσει από τα δυτικά, το μεσημέρι της Παρασκευής.  

Το Σάββατο η κακοκαιρία αναμένεται να επεκταθεί και σε αρκετές άλλες περιοχές της χώρας,  με βροχές και καταιγίδες στη δυτική και  βόρεια Ελλάδα, όπως επίσης στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, με θυελλώδεις νοτιάδες και σκόνη. 

Κακοκαιρία εξπρές από σήμερα με «μπόρες» χιονιού και καταιγίδες

Η επόμενη κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ μετά τις 16 Νοεμβρίου φαίνεται να υπάρχει πλέον και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, δίνοντας τέλος κατά πάσα πιθανότητα  στο παρατεταμένο καλοκαίρι.    

Σήμερα πάντως σημειώθηκε μικρή πτώση στις ελάχιστες τιμές θερμοκρασίας σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Η χαμηλότερη ελάχιστη σημειώθηκε στο Τζερμιάδο Λασιθίου όπου ο υδράργυρος έπεσε στους 2.8 °C σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top