Ασπρόπυργος: Δίωξη για κακούργημα στον 30χρονο γυμναστή

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον δάσκαλο του δημοτικού σχολείου

«Έβαλε κάτω το παιδί μου και το πατούσε στο κεφάλι» -  Η καταγγελία μητέρας μαθητή για τον δάσκαλο δημοτικού / «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος του γυμναστή  δημοτικού σχολείου του Ασπροπύργου που συνελήφθη μετά από καταγγελίες γονέων ότι παρενοχλούσε παιδιά, προχώρησε η εισαγγελία.

Γυμναστής Ασπρόπυργος: «Έβαλε κάτω το παιδί μου και το πατούσε στο κεφάλι»

Η κατηγορία που του απαγγέλθηκε είναι κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή. Ο 30χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο 30χρονος γυμναστής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση παύθηκε από τα καθήκοντά του

Ο 30χρονος γυμναστής που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε παιδιά

«Με... γαργαλούσε» - Συνελήφθη γυμναστής Δημοτικού για παρενόχληση μαθητών

Ο ιδιος ο γυμναστής αρνείται τα πάντα, ωστόσο μέχρι στιγμής έχουν γίνει 8 ένορκες καταθέσεις από έξι μητέρες και δύο πατέρες.

Αρκετά παιδιά εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους ότι ο γυμναστής τα «γαργαλούσε», τα κλείδωνε μέσα στην τάξη ως τιμωρία, ενώ στην περίπτωση μιας μαθήτριας, της ζήτησε να σηκώσει την μπλούζα της. 

Ενδεικτική είναι η μαρτυρία μητέρας μαθητή της έκτης τάξης του σχολείου, που μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα όσα της εξομολογήθηκε το παιδί της για την ανάρμοστη συμπεριφορά του γυμναστή. 

«Κάποια στιγμή μέσα στην τάξη έγραψε ότι το παιδί μου είναι g… σαν παιχνίδι τρίλιζας. Το τελευταίο δεκαήμερο όπου τον έβρισκε τον φώναζε g… Την περασμένη εβδομάδα τον έβαλε κάτω στο προαύλιο και τον πατούσε στο κεφάλι με το πόδι», είπε η μητέρα. 

«Ποιος ξέρει τι έκανε στα παιδιά, τα φόβιζε, τα απειλούσε, δεν ξέρω. Πάντως μάθαμε κι άλλα περιστατικά που δεν τα γνωρίζαμε εμείς οι γονείς. Δεν μπορεί όλα τα παιδιά να είναι συνεννοημένα για να πουν τα ίδια, ακόμα και τα παιδιά της πρώτης και της δευτέρας τάξης»,πρόσθεσε η μητέρα στην εκπομπή. 

Υπενθυμίζεται ότι ο γυμναστής παύθηκε από τα καθήκοντά του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top