Γιάννης Καλλιάνος: Διέρρηξαν το σπίτι του και ανέβασε βίντεο με τον δράστη

«Θα το πάω μέχρι τέλους και θα βρω αυτό το τσογλάνι», γράφει ο βουλευτής

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, που δείχνει τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι του να αλωνίζει και να παίρνει ό,τι θεωρούσε αξίας. 

Πατουλίδου: Βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες να τρέχουν μετά τη διάρρηξη

Ο Γιάννης Καλλιάνος δημοσίευσε, επίσης, στιγμιότυπα από το βίντεο, στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπο του διαρρήκτη, ενώ έστειλε και το μήνυμά του, δηλώνοντας πως θα τον βρει και θα τον παραδώσει στη δικαιοσύνη. 

Πρώτη που έφτασε στο σπίτι μετά τη διάρρηξη ήταν η σύζυγός του μαζί με το παιδί τους και αυτό που αντίκρυσε της προκάλεσε μεγάλη ταραχή. 

Βίντεο ντοκουμέντο Star με τη δράση της σπείρας διαρρηκτών στη Μύκονο

«Με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε -έτρεμε και το παιδί μας έκλαιγε. Δεν ξέρω καν πως έφτασα στο σπίτι, δε θυμάμαι καν από πού πήγα με το αυτοκίνητο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συνεχίζει:

«Για όλα αυτά που πέρασε η γυναίκα μου και το παιδί μου, υπόσχομαι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους. Αυτό το τσογλάνι που δεν σεβάστηκε τον προσωπικό - ιδιωτικό μου χώρο και έχει μάθει από τους γονείς του ότι είναι καλό να κλέβει σπίτια, θα έρθει αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top