Χαμάς: Αυξημένα αλλά διακριτικά τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα

Σε εγρήγορση ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική

Αυξημένα αλλά διακριτικά είναι τα μέτρα που έχουν λάβει οι αρχές στην Αθήνα μετά την επίθεση της Χαμάς και την σκληρή απάντηση του Ισραήλ. 

To Star στο Ισραήλ- Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι άμαχοι της Γάζας

Η ΕΥΠ δίνει πληροφορίες για άτομα Παλαιστινιακής καταγωγής τα οποία παρακολουθούνται για να δώσουμε το στίγμα αλλά και κινήσεις οι οποίες μπορεί να είναι ύποπτες. 

Ωστόσο στην Ισραηλινή Πρεσβεία έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα σχέδιο κατόπτευσης του χώρου και από τις 16:00 και μετά θα πετούν και drones για να βλέπουν τι συμβαίνει γύρω από την Πρεσβεία.

Στις 18:00 το απόγευμα θα γίνει και μία πορεία η οποία θα τερματίσει στη Ισραηλινή Πρεσβεία που αφορά την Παλαιστινιακή κοινότητα και αφορά τον πόλεμο. 

Η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική με διακριτική παρουσία τόσο στα γύρω στενά και σε καίρια σημεία όπως είναι τα ισραηλινά εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες και συναγωγές. Έχουνε επικεντρωθεί σε πιθανούς στόχους που μπορεί κάτι να πάει στραβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star δεν αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί οι Παλαιστίνιοι και οι Ισραηλινοί θεωρούν την Ελλάδα ως φίλο. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top