Δύο συλλήψεις για το μακελειό στη Λούτσα - Πώς έφτασαν στα ίχνη τους

Οι ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία των έξι Τούρκων

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας των έξι Τούρκων που σημειώθηκε στη Λούτσα τον περασμένο μήνα.

Μακελειό στη Λούτσα: Βρέθηκε ένα από τα όπλα της δολοφονίας των έξι Τούρκων

Στην εξιχνίαση του πολλαπλού φονικού με θύματα έξι Τούρκους, που σημειώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου στη Λούτσα, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, κατά την παρουσίαση της υπόθεσης, που έγινε σήμερα στο Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνελήφθησαν δύο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Λούτσα: Βρέθηκε DNA του 32χρονου Τούρκου στο ΙΧ των θυμάτων

Μακελειό στη Λούτσα

Στιγμιότυπο από το σημείο της εξαπλής δολοφονίας στη Λούτσα / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Θανάσης Δημόπουλος)

Πρόκειται για έναν 32χρονο Τούρκο που είχε συλληφθεί λίγη ώρα μετά την διάπραξη των δολοφονιών, ο οποίος ετοιμαζόταν να ταξιδέψει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Μυτιλήνη, και για έναν 28χρονο, επίσης Τούρκο, που συνελήφθη χθες το πρωί στον Άγιο Δημήτριο.

Κατά τη σύλληψη και των δυο ατόμων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια που φορούσαν κατά την τέλεση των δολοφονιών.

Μακελειό Λούτσα: Ποιοι ήταν οι έξι Τούρκοι που δολοφονήθηκαν στην Αρτέμιδα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έξι νεκροί του Μακελειού ήταν Τούρκοι υπήκοοι, πέντε από τους οποίους έφεραν πλαστές γαλλικές ταυτότητες, ενώ ο έκτος ταυτοποιήθηκε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Όλοι τους ήταν μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία δρούσε σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά όχι στην Ελλάδα και εμπλέκονταν σε σοβαρά αδικήματα στις χώρες αυτές.

Δολοφονία Τούρκων στη Λούτσα

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Θανάσης Δημόπουλος)

Η ταυτοποίηση τους έγινε κατόπιν άμεσης επικοινωνίας και συνεργασίας με τις Europol και Interpol, καθώς και με απευθείας επαφές με τις αστυνομικές αρχές της Γαλλίας και της Τουρκίας.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top