Πλημμύρες: Ταυτοποιήθηκε με DNA το ζευγάρι των Αυστριακών

Στους 17 οι νεκροί από την κακοκαιρία Daniel

Στους 17 ανέρχεται ο απολογισμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel, που σάρωσε τη Θεσσαλία καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επιβεβαιώθηκε μέσω εργαστηριακών εξετάσεων DNA ότι οι δύο σοροί που είχαν βρεθεί την περασμένη εβδομάδα ανήκουν στο ζευγάρι από την Αυστρία. 

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι βρισκόταν στο Πήλιο για τον γάμο του και είχε εξαφανιστεί από τις 7 Σεπτεμβρίου στα Ποτιστικά Πηλίου.

Πλημμύρες: Αυτό είναι το νιόπαντρο ζευγάρι που αγνοείται στο Πήλιο

Η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Θεοτόκου, νότια του Πηλίου την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ενώ η σορός του άντρα είχε εντοπιστεί την περασμένη Τετάρτη στη θαλάσσια περιοχή Μουρτιά Πηλίου από στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της Αυστρίας

Οι δύο Αυστριακοί αγνοούμενοι κατά τις πρόσφατες πλημμύρες στην Ελλάδα είναι νεκροί, καθώς τα τεστ DNA επί των σωμάτων των δύο νεκρών επιβεβαίωσαν τις ταυτότητές τους, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας χωρίς να τους κατονομάσει.

«Εχουμε το θλιβερό καθήκον να ανακοινώσουμε τον θάνατο δύο αυστριακών πολιτών στην Ελλάδα», αναφέρει σε σύντομη ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας. «Τα αποτελέσματα των αναλύσεων DNA επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τους δύο ανθρώπους που ήταν αγνοούμενοι μετά τις σοβαρές πλημμύρες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top