Ιωάννινα: Ηλικιωμένος δολοφόνησε 35χρονο που εισέβαλε στο σπίτι του

Τον απείλησε με μεταλλική ράβδο και στιλέτο

Τραγωδία σημειώθηκε στα Ιωάννινα, όταν ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε έναν 35χρονο που εισέβαλε οπλισμένος στο σπίτι του, που βρίσκεται σε χωριό του δήμου Ζίτσας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το epirus-tv-news, θύμα είναι ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του παραβίασε το σπίτι του 71χρονου Έλληνα που μένει στο εξωτερικό, κρατώντας μια μεταλλική ράβδο και ένα στιλέτο.

Ο 71χρονος τον αντιλήφθηκε και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος του ζητούσε επίμονα να φύγει από το σπίτι του, όμως ο 35χρονος αρνούταν να υπακούσει. Τότε ο 71χρονος πήρε ένα παλιό όπλο που είχε στην κατοχή του και πυροβόλησε τον 35χρονο άνδρα,  τραυματίζοντάς τον στο στήθος.

Ο 35χρονος μεταφέρηθκε στο Κέντρο Υγείας Βουτσαρά και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Γιάννενα, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 71χρονος συνελήφθη και για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.

Ιωάννινα: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη δολοφονία του 35χρονου

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το έγκλημα στα Ιωάννινα: 

«Συνελήφθη χθες το βράδυ σε χωριό των Ιωαννίνων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων ηλικιωμένος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία και παραβάσεις περί όπλων.

Ειδικότερα, ο ηλικιωμένος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στο σπίτι του ημεδαπό.

Όπως καταγγέλθηκε, ο ημεδαπός είχε εισέλθει στο σπίτι του συλληφθέντα από ανασφάλιστο σημείο φορώντας κουκούλα, ενώ με μεταλλική ράβδο που έφερε χτύπησε τον ηλικιωμένο.

Στη συνέχεια, ο ηλικιωμένος τον απείλησε με περίστροφο που διατηρούσε στο σπίτι του προκειμένου να αποχωρήσει και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, όταν ο ημεδαπός επιχείρησε να τον πλήξει με σουγιά που έφερε μαζί του. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κατασχέθηκαν:

  • περίστροφο μάρκας WESSON & HARRINGTON, διαμετρήματος 0,32mm
  • κάλυκας
  • 4 φυσίγγια
  • μεταλλική ράβδος
  • σουγιάς
  • κουκούλα και ζεύγος γαντιών εργασίας

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top