Η κακοκαιρία Daniel «σαρώνει» τη χώρα, με καταιγίδες να «χτυπούν» και την Αττική δημιουργώντας προβλήματα.
Κακοκαιρία Daniel: 1.200 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική!
Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας, εκδηλώνεται αυτή την ώρα με ισχυρές καταιγίδες σε πολλές περιοχές της Αττικής, στο κέντρο αλλά και στα βόρεια και τα νότια προάστια.
⚠Η Τροχαία διευκολύνει την κυκλοφορία λόγω #Daniel
— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) September 6, 2023
👮Ιδιαίτερα αισθητή και δυναμική είναι η παρουσία της Τροχαίας στην Αττική με εκτροπές κυκλοφορίας και ρυθμίζοντας τη ροή των οχημάτων, λόγω των επιπτώσεων που έχει φέρει η #κακοκαιρία «Daniel». pic.twitter.com/LchciNEToO
Μάλιστα, ήδη η Πυροσβεστική έχει λάβει κλήσεις σε Πειραιά, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Βούλα, Βάρη, Άγιο Δημήτριο, Άλιμο, ενώ, στο κέντρο της Αθήνας εντοπίζονται προβλήματα σε φωτεινούς σηματοδότες.
«Κομμένη» στα δύο η χώρα - Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης
Παράλληλα, σημειώνονται μικρές διακοπές ρεύματος στο Σύνταγμα λόγω πτώσης της τάσης.
Πού υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας
Λόγω συσσώρευσης υδάτων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κωνταντίνου Καραμανλή, στο ύψος του Ασκληπιείου στη Βούλα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Διακοπή κυκλοφορίας έχει σημειωθεί και στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στην περιοχή του Περάματος, από το ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη ως το ύψος της οδού Τριπόλεως.
Ωστόσο, λίγο πριν τις 18.30 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς η οποία είχε κλείσει νωρίτερα από την οδό Πέτρου Ράλλη έως και την οδό Χαμοστέρνας.
Επιπλέον, άνοιξε και η λεωφόρος Ποσειδώνος, που είχε κλείσει στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος της εξόδου προς τη λεωφόρο Συγγρού καθώς και η λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή στο ρεύμα προς Αθήνα.
Κλειστός ο σταθμός του Μετρό «Ευαγγελισμός» λόγω εισροής υδάτων
Έκλεισε προσωρινά ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός, λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.