Εισβολή της κακοκαιρίας «Petar» στη δυτική Ελλάδα

Πλημμύρισαν δρόμοι στην Κέρκυρα - Έπεσε χαλάζι στην Κασσιόπη

Η κακοκαιρία «Petar» πλήττει τη δυτική Ελλάδα με έντονα καιρικά φαινόμενα ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται και οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές μετά από ειδοποιήσεις που δέχτηκαν από το «112». 

Πλήττει την Κέρκυρα η κακοκαιρία - Απεγκλωβίστηκαν τουρίστες από παραλία

Στη Βόρεια Κέρκυρα πλημμύρισαν δρόμοι και έπεσε χαλάζι στην περιοχή Κασσιόπη, ενώ 10 νεαροί τουρίστες εγκλωβίστηκαν σε παραλία του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν οι νεαροί παγιδεύτηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε απομακρυσμένη παραλία στο Πόρτο Τιμόνι. Εκεί δεν υπάρχει πρόσβαση με αυτοκίνητο και έτσι κάλεσαν το 112. 

Κακοκαιρία στην Κέρκυρα / Eurokinissi

Κινητοποιήθηκαν άμεσα Πυροσβεστική και Λιμενικό, ωστόσο το σημείο προσέγγισε σκάφος που παρέλαβε τους τουρίστες και τους μετέφερε με ασφάλεια στην παραλία του Άη Γιώργη.

Η ισχυρή βροχόπτωση δημιούργησε μικροπροβλήματα σε περιοχές της Κέρκυρας. Δρόμοι πλημμύρισαν στο Σιδάρι αλλά και στο ιστορικό κέντρο της πόλης στην περιοχή Σπηλιά.

Στην Ανατολική Κέρκυρα, στην Κασσιόπη υπάρχουν διακοπές ρεύματος.

Κακοκαιρία στην Κέρκυρα / Eurokinissi

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στην Κέρκυρα όσο στην Ιθάκη, τη Ζάκυνθο, την Πάτρα αλλά και στις ακτές της Ηπείρου έχει φτάσει από το πρωί από τις 11 το πρωί μήνυμα από το «112» που καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις την ώρα των έντονων καιρικών φαινομένων.


 
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top