Φωτιά Βελεστίνο: Δραματική έκκληση - «Φύγετε, έχει δεξαμενές προπανίου»

Σε πύρινο κλοιό ο Βόλος - Εκκενώνονται περιοχές

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μαγνησία, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο Βελεστίνο και γρήγορα επεκτάθηκε και σε άλλα χωριά. «Φύγετε να σωθείτε,  στα 20 μέτρα έχει δεξαμενές προπανίου», δήλωσε ζωντανά στην Ερτ ο δήμαρχος Βόλου.

Φωτιά στο Βελεστίνο: Καίγονται σπίτια - Ένας αγνοούμενος

«Φύγετε, μην γίνει καμιά ζημιά, να σωθεί ο κόσμος. Έχει δεξαμενές προπανίου στα 20 μέτρα», ήταν η δραματική έκκληση του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, την ώρα που η φωτιά στον στην περιοχή έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Μάλιστα, το 112 έστειλε νέο μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής, που τους ζητά να παραμείνουν στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα και πορτές.

 

 

Βόλος: Εκκενώθηκαν οικισμοί λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς

Η μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε δασική περιοχή στο Βελεστίνο Βόλου και γρήγορα επεκτάθηκε και στις γύρω περιοχές, αφού οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι πολύ ισχυροί.

Λίγο αργότερα, δόθηκε εντολή εκκένωσης των οικισμών Σέσκλο, Διμήνι, Παλιούρι και όλες τις Βιομηχανικές Περιοχές.

Φωτιά Μαγνησία

Φωτιά Σέσκλο

Σε πύρινο κλοιό η Μαγνησία / Φωτογραφίες thenewspaper 

Φωτιά Βελεστίνο

Φωτιά Βελεστίνο: Αγνοείται κτηνοτρόφος - Με σοβαρά εγκαύματα πυροσβέστης

Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Βελεστίνο στο Βόλο. Ο άνδρας φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού σε χέρια, πλάτη και πρόσωπο και διακομίσθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής. Υπηρετεί στην Κατερίνη, ωστόσο κλήθηκε να συνδράμει στην πυρκαγιά στο Βελεστίνο.

Την ίδια ώρα, αγνοείται ένας 45χρονος κτηνοτρόφος που βρισκόταν στον στάβλο του όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.

Φωτιά Βελεστίνο: Έκλεισε η Εθνική Οδός 

Λόγω της μεγάλης έκτασης που έχει πάρει η φωτιά στο Βελεστίνο, έκλεισε η Εθνική Οδός Βόλου - Λάρισας για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top