«Ένιωσα συγκίνηση για τον Παύλο όταν τον είδα με το παιδί στην αγκαλιά»

Μιλά στο Star ο πατέρας του αστυνομικού που έσωσε παιδί από τις φλόγες

To ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η φωτογραφία του αστυνομικού που κουβαλά στην αγκαλιά του ένα παιδί  για να το πάρει μακριά από τις φλόγες στη Νέα Ζωή, έγινε πρωτοσέλιδο στον διεθνή Tύπο. Ο πατέρας του 26χρονου αστυνομικού μιλά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου περιγράφοντας τα συναισθήματά του.

Δερβενοχώρια: Μάχη για να μην περάσει η φωτιά στην Πάρνηθα 

Ο πατέρας του Παύλου Τερζόγλου δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του. Η φωτογραφία του γιου του έγινε πρωτοσέλιδο στον βρετανικό Τύπο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η φωτογραφία του αστυνομικού Παύλου Τερζόγλου που κουβαλά στην αγκαλιά του ένα παιδί  για να το πάρει μακριά από τις φλόγες στη Νέα Ζωή έγινε πρωτοσέλιδο στον διεθνή Tύπο

Για τον 26χρονο αστυνομικό που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελήμονα, σημασία δεν είχε η φωτογραφία, αλλά το γεγονός ότι έσωσε ένα παιδί από τις φλόγες.

«Πραγματικά ήταν και αυτός πολύ κουρασμένος, συγκλονισμένος και χαρούμενος βέβαια που έκανε μία πράξη  την οποία δύσκολα τη βλέπεις σήμερα, και πρέπει να είμαστε όλοι οι Έλληνες υπερήφανοι γι' αυτά τα παιδιά. Χάρηκα πάρα πολύ για το παιδί μου, γιατί είναι μεγαλωμένο με αρχές. Ο γιος μου αγαπάει τη δουλειά που κάνει» είπε ο πατέρας του αστυνομικού.

Ο Παύλος είναι ένας απο τους εκατοντάδες αστυνομικούς που ρίχτηκαν στη μάχη για να σώσουν ζωές που κινδύνευαν από τις φλόγες. Πήραν αγκαλιά ηλικιωμένους, ζώα, αψήφησαν τους πυκνούς καπνούς. 

Δάκρυα και απελπισία στην πύρινη κόλαση στο Λουτράκι

Από το μεσημέρι της Δευτέρας οι πυροσβέστες παλεύουν να σώσουν ανθρώπους, περιουσίες, δάση. 

Υπήρξαν όμως και στιγμές που δεν άντεξαν. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ένας πυροσβέστης λιποθύμησε. Συνάδελφοί του αλλά και αστυνομικοί τον βοήθησαν με όποιο τρόπο μπορούσαν και τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Συγκλονιστικό είναι εξάλλου το ντοκουμέντο από τις προσπάθειες των πυροσβεστών στη Μάνδρα το απόγευμα της Τρίτης. Η κάμερα που έχει ο πυροσβέστης στο κράνος του δείχνει τις υπεράνθρωπες προσπάθειές του.

Συγκλονιστικό είναι εξάλλου το ντοκουμέντο από  τις προσπάθειες των πυροσβεστών στη Μάνδρα

Μία άνιση μάχη που πρέπει όμως να κερδηθεί...

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top