Θρίλερ στην Κρήτη: Βρήκαν τεμαχισμένο άνδρα σε χώρο ανακύκλωσης

Σε συναγερμό οι Αρχές στα Χανιά

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά από το μεσημέρι της Τρίτης για τη διαλεύκανση μιας μακάβριας υπόθεσης που αποκαλύφθηκε τυχαία κατά τη διαδικασία διαλογής των απορριμμάτων στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στο Ακρωτήρι Χανίων.

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε δολοφονία μετά από 11 μήνες – Τον σκότωσε ο αδελφός του

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, εργαζόμενοι στη διαλογή με τα χέρια, περίπου στις 15:30, με φρίκη είδαν σε μια σακούλα ένα ανθρώπινο κεφάλι και άμεσα ενημέρωσαν τις αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ενώ αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι επρόκειτο για κεφάλι γυναίκας, τελικά διαπιστώθηκε ότι είναι κεφάλι μελαχρινού άντρα πιθανότατα ασιατικής καταγωγής ηλικίας 30 – 40 ετών. Η κατάσταση του μακάβριου ευρήματος υποδηλώνει ότι το αποτρόπαιο έγκλημα πρέπει να έγινε το τελευταίο δεκαήμερο.

Λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με το cretapost.gr, βρέθηκαν σε άλλη σακούλα τα δύο πόδια της σορού.

Πολύ σημαντικό κομμάτι στο παζλ των ερευνών θεωρείται η προέλευση του απορριμματοφόρου, καθώς στο εργοστάσιο φτάνουν σκουπίδια από πολλές περιοχές.

Στο εργοστάσιο μετέβη και ιατροδικαστής για την εξιχνίαση της υπόθεσης, η οποία θεωρείται πολύ μεγάλης δυσκολίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχε δηλωθεί κάποια εξαφάνιση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top