Θρήνος στην Κρήτη: Νεκρός με τραύμα από όπλο βρέθηκε πρώην δήμαρχος

Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του - Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

Κρήτη: Αυτοκτόνησε Πρώην Δήμαρχος Περιοχής Του Ηρακλείου

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο δήμος Τυλισού του Ηρακλείου Κρήτης, μετά την είδηση θανάτου πρώην δημάρχου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο πρώην δήμαρχος Τυλισού. 

Εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από τη σύζυγό του, έχοντας τραύμα στην κοιλιακή χώρα από καραμπίνα. Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο σενάριο της αυτοκτονίας, ωστόσο η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, στην οποία αναφέρει:

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Το Μαλεβίζι πενθεί. Βαρύς ο πόνος που πέφτει στην Τύλισο. Ο Σταύρος Χαλκιαδάκης, τέως Δήμαρχος Τυλίσου, δεν είναι πια κοντά μας.  Είναι από τους πιο δύσκολους αυτός ο αποχαιρετισμός. Ακούραστος, αφοσιωμένος, ειλικρινής, διεκδικητικός και πάντα χαμογελαστός. Άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του. Θα τον θυμάμαι πάντα δοτικό στη συνεργασία μας. Ο τόπος μας χάνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας του. Αδύνατο να συνειδητοποιήσουμε αυτό το ταξίδι του. Σύσσωμη η οικογένεια του Δήμου Μαλεβιζίου πενθεί. Τιμής ένεκεν στο τελευταίο του ταξίδι θα τον συντροφεύσουμε με δημοτική δαπάνη. Να είναι δυνατοί οι άνθρωποί σου για να αντέξουν τον πόνο της απώλειάς σου. Βρισκόμαστε δίπλα τους. Αντίο Δήμαρχε..».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top