Άγιος Παντελεήμονας: Χαρακιές και μαστιγώματα στην πλάτη της άτυχης Άννας

Τα δύο σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για τη δολοφονία της

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της 46χρονης τρανς γυναίκας από την Κούβα, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα

Όπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατός της οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε, πιθανόν με μαχαίρι. 

Αγ. Παντελεήμονας: Η Άννα πάλεψε με τον δολοφόνο της - Τι έδειξε η νεκροψία

Ο ιατροδικαστής εντόπισε δύο βαθιές μαχαιριές στον λαιμό, που ήταν και οι μοιραίες, και πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι. Επίσης η 46χρονη είχε πολλά σημάδια στην πλάτη που μοιάζουν με χαρακιές ή μαστιγώματα. Αυτό αποδεικνύει ότι πάλεψε με τον ή τους δολοφόνους της.

Δολοφονία Άγιος Παντελεήμονας: Γνωστή τρανς χορεύτρια το θύμα

O ιατροδικαστής εντόπισε χαρακιές και σημάδια από μαστιγώματα στην πλάτη της 46χρονης τρανς από την Κούβα

O ιατροδικαστής εντόπισε χαρακιές και σημάδια από μαστιγώματα στην πλάτη της 46χρονης τρανς από την Κούβα

Το σπίτι της φέρεται να ήταν γεμάτο αίματα, που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το θύμα κυνηγήθηκε και προσπάθησε να ξεφύγει. 

Άγιος Παντελεήμονας: Στο στενό της περιβάλλον αναζητείται ο δράστης

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη της άγριας δολοφονίας της Άννας μέσα από τις επαφές που είχε τις τελευταίες μέρες και ερευνά υλικό από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται σε οίκο ανοχής απέναντι ακριβώς από την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου έμενε η 46χρονη. 

Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα - Βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα

Το απόγευμα πριν τη δολοφονία της, η Άννα είχε ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία της από την παραλία, οπότε οι αστυνομικοί αναζητούν ύποπτες κινήσεις που έγιναν στο χρονικό διάστημα από τότε έως και την ώρα που έγινε το φονικό. 

Άγιος Παντελεήμονας: Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζουν οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Το πρώτο είναι να υπήρξε απόπειρα ληστείας ή ληστεία εκτελεσμένη. Η 46χρονη το αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η αστυνομία εξετάζει το στενό περιβάλλον της 46χρονης τρανς για να εντοπίσει τον δράστη της δολοφονίας της

Το δεύτερο σενάριο είναι να πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους γι’ αυτό και μπαίνει στο στόχαστρο ο στενός κύκλος των ανθρώπων που επισκέπτονταν το σπίτι της 46χρονης Κουβανής.

Επίσης η ΕΛ.ΑΣ. έβγαλε ανακοίνωση για να απαντήσει στις κατηγορίες για misgendering, τονίζοντας πως η ελληνική αστυνομία σέβεται τις προτιμήσεις και τα προσωπικά αισθήματα όλων των ατόμων. Σημειώνει μάλιστα ότι όσον αφορά στη δολοφονία της 46χρονης στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφεροταν σε δολοφονία «ατόμου» και όχι «άνδρα», όπως μεταδόθηκε αρχικά από τα ΜΜΕ.

Άγιος Παντελεήμονας: Ποια ήταν η 46χρονη Άννα Ιβάνκοβα 

Η 46χρονη τρανς Άννα Ιβάνκοβα ήταν γνωστή ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Είχε έρθει από την Κούβα στην Αθήνα τα τελευταία οκτώ χρόνια και έμενε στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Φυλής. Σε αυτό το σπίτι είχε φιλοξενήσει, μάλιστα, αρκετά τρανς άτομα που ήταν άστεγα, ενώ τον περασμένο Ιούνιο παρέλασε για το Athens Pride ως «βασίλισσα» στο άρμα των διεμφυλικών. 

Η 46χρονη τρανς που δολοφονήθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν γνωστή ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Η 46χρονη τρανς που δολοφονήθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν γνωστή ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Η Άννα ήταν, επίσης, γνωστή για τις εμφανίσεις της στο drag show club «Κούκλες», όπου διασκέδαζε τους θαμώνες με λάτιν ακούσματα της πατρίδας της.

Χθες το απόγευμα σωματεία και σύλλογοι της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άγιο Παντελεήμονα για τη δολοφονία της 46χρονης τρανς από την Κούβα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top