Κίνηση: Χάος στους δρόμους - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Ελευσίνα

Τροχαίο στον Κηφισό

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Star για τις εκλογές

Χάος επικρατεί από το πρωί της Κυριακής στους δρόμους με τους οδηγούς να «οπλίζονται» με υπομονή. Σχεδόν ακινητοποιημένα είναι τα οχήματα στο ρεύμα προς Ελευσίνα από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδο για Λαμία).

Ακινητοποιημένα τα οχήματα στην έξοδο προς Λαμία

Καθυστερήσεις υπάρχουν επίσης στα διόδια της Ελευσίνας, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Δερβενίου και από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως και τον κόμβο Μαραθώνος.

Πολλοί ήταν εκείνοι που επιχείρησαν να... «κόψουν» δρόμο χρησιμοποιώντας τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, ωστόσο η αστυνομία τους απέτρεψε. 

Μαζική έξοδος στις παραλίες

Κάποιοι προτίμησαν να επισκεφτούν πρώτα τις παραλίες και μετά τις κάλπες, καθώς ο καιρός φαίνεται να αλλάζει από το μεσημέρι και μετά. Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, οι παραλίες γέμισαν από νωρίς το πρωί, με τους λουόμενους να ψάχνουν δροσιά και τον υδράργυρο να φτάνει και τους 37 βαθμούς Κελσίου.  

Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο ρεύμα της ανόδου στον Κηφισό, στο ύψος της εισόδου για Αττική Οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τροχαίας, δυο οχήματα συγκρούστηκαν και στη συνέχεια έπεσαν πάνω στα κιγκλίδωμα. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας των επιβατών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top