Άλιμος: Αστυνομικός κυνήγησε ξυπόλητος δύο διαρρήκτες

Αποκλειστικό Star

Ήρωας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας δε δίστασε να κυνηγήσει δύο κακοποιούς που εισέβαλαν σε πολυκατοικία στον 'Αλιμο. Ακολούθησε καταδίωξη και η σύλληψη του ενός δράστη. Ο αστυνομικός μίλησε αποκλειστικά στον Βαγγέλη Γκούμα ο οποίος εξασφάλισε και βίντεο ντοκουμέντο.

Νέα άγρια επίθεση στο Μενίδι: Ξυλοκόπησαν δικηγόρο και τη λήστεψαν

Είναι λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα. Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας οπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο κυνηγά δύο κακοποιούς οι οποίοι λίγα λεπτά νωρίτερα διέρρηξαν πολυκατοικία στον Άλιμο.

 Ήρωας αστυνομικός κυνήγησε ξυπόλητος και έπιασε διαρρήκτες

«Την ώρα που κατεβαίνω προς τη θέση του υπογείου εντοπίζω δύο άτομα που ανοίγουν την πόρτα της πολυκατοικίας και αρχίζουν στη θέα μου να τρέπονται σε φυγή»  είπε ο αστυνομικός.

Άλιμος: «Με απείλησαν με λοστούς για να ξεφύγουν» 

Χωρίς να διστάσει συνεχίζει να κυνηγά τους δύο κακοποιούς για αρκετά τετράγωνα αδιαφορώντας για τον κίνδυνο που διέτρεχε.

Ο αστυνομικός δε δίστασε να τους κυνηγήσει ακόμη και ξυπόλητος ολόκληρα τετράγωνα μέχρι που σε κάποιο σημείο οι δυο ληστές έβγαλαν λοστούς κα τον απείλησαν.

Στην πολυκατοικία έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες ξεκίνησαν τις έρευνες στον περιβάλλοντα χώρο της πολυκατοικίας καθώς υπήρχε ο φόβος ότι μπορεί να κρύβονταν και άλλοι συνεργοί τους.

Έχοντας στη διάθεση τους την περιγραφή του αυτοκινήτου περιπολικά ξεκινούν την καταδίωξη ώσπου συνέλαβαν τον άνδρα με τα κλοπιμαία.

 Ήρωας αστυνομικός κυνήγησε ξυπόλητος και έπιασε διαρρήκτες

O διαρρήκτης που συνελήφθη με τα κλοπιμαία

 Από την αστυνομία αναζητείται ο συνεργός του.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top