Μητροπολίτης Μόρφου: «Λέγεται γάμος γιατί επιτρέπει το γ@@@@@»

Σύμφωνα με τον Κύπριο Μητροπολίτη από εκεί πήρε την ονομασία του

Μητροπολίτης Μόρφου: «Στον Γάμο Επιτρέπεται Το γ@@@@@»

O Κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος «ξαναχτύπησε» με ένα ακόμη περίεργο κήρυγμα. Αυτή τη φορά το θέμα ήταν ο γάμος και από πού πήρε την ονομασία του, παροτρύνοντας τους νέους να παντρεύονται για να έχουν ερωτικές σχέσεις με τους/ τις συζύγους τους.

Όπως ανέφερε, δε θα κοινωνούσε κάποια κοπέλα που ζει με τον σύντροφό της, χωρίς να είναι παντρεμένη. «Τότε γιατί κάμουμε γάμο; Γιατί ο γάμος λέγεται γάμος; Γιατί επιτρέπει το γ@@@@ι» είπε χαρακτηριστικά μετά τη Θεία Λειτουργία για τη γιορτή των Αγίων Πάντων και του Αποστόλου Βαρνάβα την περασμένη Κυριακή (11/06), αφήνοντας άφωνο το ακροατήριο.

«Έτσι είναι οι λέξεις παιδί μου. Η ελληνική γλώσσα των σοφών είναι σαφές. Το γ@@@@ι μέσα στον γάμο είναι ευλογημένη πράξη, έξω από τον γάμο δεν είναι», πρόσθεσε.

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Θετικός στον κορωνοϊό και με συμπτώματα

Ο Μητροπολίτης Μόρφου έχει απασχολήσει κατά καιρούς την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις του και τις απόψεις του. Παλαιότερα είχε ισχυριστεί ότι οι ομοφυλόφιλοι γεννιούνται από μητέρες που είχαν πάθος με το πρωκτικό σεξ, ενώ είχε αντιταχθεί σθεναρά σε ό,τι είχε να κάνει με τον εμβολιασμό και τον κορωνοϊό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top