Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Θετικός στον κορωνοϊό και με συμπτώματα

Αντιτίθεται στον εμβολιασμό-Τι αναφέρει ο ίδιος

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος έχει τοποθετηθεί ουκ ολίγες φορές δημόσια για το ζήτημα της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες συμπτώματα της νόσου και υποβλήθηκε χθες σε τεστ κορωναϊού, το οποίο έδειξε θετικό αποτέλεσμα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Alpha Κύπρου, ο ίδιος επιβεβαίωσε το γεγονός και ανέφερε ότι τα συμπτώματα που έχει είναι ήπια μέχρι στιγμής και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μητροπολίτης Μόρφου δεν είναι εμβολιασμένος κατά της Covid-19 και αρκετές φορές σε δημόσιες τοποθετήσεις του αντιτίθεται σθεναρά σε ό,τι έχει να κάνει με τον κορωνοϊό και τον εμβολιασμό.

Μάλιστα, πρόσφατα οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της ποινικής δίωξης εναντίον του για τη θεία λειτουργία και καθαγιασμό των υδάτων, ανήμερα Θεοφανείων στην Ευρύχου και μετά την άρνησή του να πληρώσει το κορονο-εξώδικο των 300 ευρώ που του επιβλήθηκε.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης

«Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι την 28η Αυγούστου, 2021 οπόταν και θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεσθεί στο χωριό Πρόδρομος, όπου και θα προχειρίσει σε Οικονόμο τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Δημοσθένους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο δεν θα δέχεται επισκέψεις και δεν θα απαντά σε τηλεφωνήματα» αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης Μόρφου «δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο  COVID – 19».

«Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων.  Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει» αναφέρει, από την πλευρά του, ο κ.κ. Νεόφυτος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top