Θρήνος για τον 30χρονο ειδικό φρουρό που «έσβησε» στην άσφαλτο

Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο

Τραγικό τροχαίο στέρησε τη ζωή σε 30χρονο ειδικό φρουρό / Το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου για την τραγική υπόθεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Καλλιμάρμαρο. Ένας νεαρός αστυνομικός έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με λεωφορείο της γραμμής.

Καλλιμάρμαρο: «Ήταν να πεθάνει το παιδάκι μου. Δε φταίει κανείς»

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Καλλιμάρμαρο. Ένας νεαρός αστυνομικός έχασε τη ζωή του

Τραγωδία στην άσφαλτο - 30χρονος ειδικός φρουρός έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με λεωφορείο την ώρα που επέστρεφε από την υπηρεσία του / Facebook

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε θανάσιμα στις 5.30 τα ξημερώματα κοντά στο Παναθηναϊκο Στάδιο. Ο 30χρονος ειδικός φρουρός προσελήφθη για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία και είχε καταγωγή από την Καλαμπάκα.

Είχε μόλις τελειώσει τη βάρδιά του στο ΑΤ Ακροπόλεως και πήγαινε σπίτι του. Οι κάμερες στο σημείο έχουν καταγράψει το τροχαίο. Το ασθενοφόρο έφθασε γρήγορα στο σημείο.

Ωστόσο η αγαπημένη του μοτοσικλέτα συνεθλίβη από τη σφοδρή σύγκρουση με το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Σύνταγμα - Μεταμόρφωση.

30χρονος ειδικό φρουρό σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο

Ο άτυχος αστυνομικός με την αγαπημένη του μοτοσικλέτα

Καλλιμάρμαρο: Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο

Ο άτυχος ειδικός φρουρός κατέβαινε τη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου. Το λεωφορείο, που ηταν σταματημένο στη Βασιλίσσης 'Ολγας, ξεκίνησε και ετοιμαζόταν να στρίψει προς την οδό Αρδητού. Στη μέση της διασταύρωσης έγινε η μοιραία σύγκρουση.

Ο οδηγός του λεωφορείου ήταν εμφανώς σοκαρισμένος βλέποντας τον νεαρό αστυνομικό να είναι αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου.

Η Τροχαία που βρέθηκε στο σημείο διέκοψε την κυκλοφορία ενώ ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Λίγη ώρα αργότερα όμως, και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

30χρονος ειδικό φρουρό σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο

Θρήνος για τον 30χρονο ειδικό φρουρό

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών με ανακοίνωσή του εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 30χρονου και επισημαίνει πως θα τους συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.

Ο 54χρονος οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top