Καλλιμάρμαρο: «Ήταν να πεθάνει το παιδάκι μου. Δε φταίει κανείς»

Συγκλονίζουν οι γονείς του ειδικού φρουρού που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ειδικός φρουρός, νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Η μηχανή του συγκρούστηκε με λεωφορείο στο ύψος του Καλλιμάρμαρου, την ώρα που επέστρεφε από την υπηρεσία του στο σπίτι του. 

Καλλιμάρμαρο: Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα - Ένας νεκρός

Οι γονείς του 30χρονου Ηλία από την Καλαμπάκα, ο οποίος υπηρετούσε στο Α.Τ Ακροπόλεως μίλησαν για το παιδί τους, που πια έχει γίνει ένας άγγελος, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Ευγενία Πουλοπούλου.

To σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 30χρονος ειδικός φρουρός στο ύψος του Καλλιμάρμαρου/ εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

To σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 30χρονος ειδικός φρουρός στο ύψος του Καλλιμάρμαρου/ εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Τελείωσε τη δουλειά, πήγαινε για το σπίτι του και είχε τροχαίο, από ότι μου είπε ο Διοικητής του. Τον χτύπησε λεωφορείο. Τον πήγανε στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν, μου είπε ο διευθυντής του Ευαγγελισμού. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, συνεσταλμένο, με ευαισθησίες. Τα καλύτερα λόγια λένε όλοι στην Καλαμπάκα. Χθες του μίλησα τελευταία φορά στο τηλέφωνο», ήταν τα λόγια του πατέρα του 30χρονου Ηλία. 

Τον αγάπησε ο Θεός και τον πήρε μαζί του

«Μας πήραν το πρωί και μας είπαν πως το παιδί είχε ατύχημα και απεβίωσε. Δεν ξέρουμε πώς έγινε. Γύριζε από τη δουλειά του, είχε τελειώσει τη βάρδια τη νυχτερινή και γύριζε στο σπίτι με τη μηχανή», ανέφερε αρχικά η μητέρα του 30χρονου Ηλία. 

Το σημείο απ΄ όπου διερχόταν το λεωφορείο που συγκρούστηκε με τη μηχανή του ειδικού φρουρού/ εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Το σημείο απ΄ όπου διερχόταν το λεωφορείο που συγκρούστηκε με τη μηχανή του ειδικού φρουρού/ εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Μέχρι και οι νέοι γείτονες του που μετακόμισε πρόσφατα μου έλεγαν “τι καλό παιδί έχετε”. Το αγόρι μου! Ο Θεός να τον έχει στον παράδεισο! Να αναπαύσει την ψυχή του. Αν φταίει ο οδηγός δεν κρατάμε κάτι για τον οδηγό. Δε φταίει κανείς. Ήταν να πεθάνει το παιδάκι μου. Ήταν να φύγει. Ο Θεός ήθελε να τον πάρει και τον πήρε. Δε φταίει ούτε ο οδηγός, ούτε κανένας» κατέληξε. 

Η ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής

«Η αστυνομική οικογένεια και οι Ειδικοί Φρουροί θρηνούν και πάλι τον άδικο χαμό ενός νεότατου συναδέλφου, Ειδικού Φρουρού της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας (Ο.Π.Π.Ι.).

Ο 30χρονος Π.Η, έφυγε ξαφνικά και άδικα από κοντά μας συνέπεια τροχαίου ατυχήματος όταν σήμερα 11/05/2023 τα ξημερώματα και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο τη στιγμή που εκείνο έστριβε στο ρεύμα ανόδου της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο. 

Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα βρίσκεται δίπλα τους για να συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top