Κρήτη: Να επιστρέψει στη φυλακή ο προπονητής ζήτησε η Αντεισαγγελέας

Είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Την αναίρεση του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε ο πρώην προπονητής από την Κρήτη που έχει καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξης για ασέλγεια σε βάρος 36 παιδιών ζητάεί από το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου, η Αντεισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου Αδαμαντία Οικονόμου.

Κρήτη: Αποφυλακίστηκε προπονητής που είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλακή

Σύμφωνα με την ανώτατη εισαγγελική λειτουργό, το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ναυπλίου δεν έχει εμπεριστατωμένη αιτιολογία και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αναιρεθεί.

Την απόφαση για το εάν τελικά ο πρώην προπονητής θα παραμείνει ελεύθερος ή θα επιστρέψει στη φυλακή θα λάβει τις επόμενες εβδομάδες το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου.

O προπονητής από την Κρήτη είχε καταδικαστή σε 401 χρόνια κάθειρξη για ασέλγεια σε 36 ανήλικους / Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές της Τρίπολης μετά από σχετική αίτηση που κατέθεσε στο συμβούλιο του σωφρονιστικού καταστήματος, όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος έπρεπε -μεταξύ άλλων- να μην κατοικεί ή να επισκέπτεται την Κρήτη, να μην συναναστρέφεται με ανήλικους και να παρουσιάζεται δυο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ο προπονητής είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης, που με τη συγχώνευση έγιναν 220. Αυτά αντιστοιχούν σε 25 πραγματικά χρόνια έκτισης ποινής, τα οποία μειώθηκαν στα 20 με τον νέο ποινικό κώδικα και τελικά αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει 13 χρόνια ποινής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top