ΟΣΕ: «Έμεινε» ξανά από ρεύμα το Intercity

Ακινητοποιήθηκε για αρκετά λεπτά το τρένο στη Λάρισα

Μπορεί τα δρομολόγια των τρένων στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη να ξεκίνησαν μερικώς, ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν μετά από τη φρικτή τραγωδία στα Τέμπη

Σύμφωνα με καταγγελία επιβάτη, λίγες μέρες μετά την επανεκκίνηση των δρομολογίων, η επιβατική αμαξοστοιχία που ξεκίνησε από την Αθήνα με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, αντιμετώπισε προβλήματα το βράδυ λίγο πριν από τη Λάρισα. 

Τέμπη: Θρήνος στο μνημόσυνο - Άφησαν λουλούδια και μαύρα μπαλόνια

Όπως είπε ο ίδιος στο Mega, υπήρξε πρόβλημα στο ηλεκτροδοτικό δίκτυο του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Πρόβλημα παρουσιάστηκε ξανά σε δρομολόγιο του ΟΣΕ από τηνΑθήνα για τη Θεσσαλονίκη μετά την επανεκκίνηση των δρομολογίων - Intimenews

Πρόβλημα παρουσιάστηκε ξανά σε δρομολόγιο του ΟΣΕ από τηνΑθήνα για τη Θεσσαλονίκη μετά την επανεκκίνηση των δρομολογίων - Intimenews

«Ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά», δήλωσε στο MEGA ο κ. Μήνας, επιβάτης της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας.

«Πήγα στον ανακριτή για να δει τη μάνα ενός παιδιού που χάθηκε στα Τέμπη»

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Ρωτήσαμε αν θα άνοιγαν οι πόρτες πουθενά να κατέβουμε, αν θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάει Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη, αλλά δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», πρόσθεσε. 

Σε αμαξοστοιχία του Intercity «έπεσε» το ρεύμα και ακινητοποιήθηκε για 30 λεπτά

Σε αμαξοστοιχία του Intercity «έπεσε» το ρεύμα και ακινητοποιήθηκε για 30 λεπτά

Η ταλαιπωρία για τους επιβάτες ήταν μεγάλη, καθώς έφτασαν στον προορισμό τους με αρκετή καθυστέρηση. 

Τρένα: Το χρονοδιάγραμμα για τα δρομολόγια στον σιδηρόδρομο

Τέμπη: Πένθος και οδύνη στο μνημόσυνο των θυμάτων

Την Κυριακή το μεσημέρι τελέστηκε επίσης το μνημόσυνο των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία στα Τέμπη. 

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου στον τόπο της τραγωδίας, ενώ παραβρέθηκαν συγγενείς και φίλοι των θυμάτων, κρατώντας μαύρα μπαλόνια και αφήνοντας λίγα λουλούδια, τσουρέκια και βάγια, καθώς ήταν η Κυριακή των Βαΐων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top