Νέα Ιωνία: Παραδόθηκε 33χρονος για τη δολοφονία του υδραυλικού

Εξελίξεις στην υπόθεση των πυροβολισμών σε καφέ με ναργιλέδες

Τι ισχυρίστηκε ένας από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού στη Νέα Ιωνία - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ένας 33χρονος, αλβανικής καταγωγής συνελήφθη το πρωί της Τρίτης για τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού σε καφετέρια με ναργιλέδες στη Νέα Ιωνία στις 21 Φεβρουαρίου. 

Νέα Ιωνία: «Βρέθηκα στην καφετέρια για να γνωρίσω μια γυναίκα»

Πρόκειται για τον δεύτερο άνθρωπο που συλλαμβάνεται για το συμβάν. Ο 33χρονος μετέβη αυτοβούλως στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Δ.Α.Α.

O 39χρονος υδραυλικός που έχασε τη ζωή του σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία

O 39χρονος υδραυλικός που έχασε τη ζωή του σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία

Η αστυνομία επισημαίνει ότι πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη για συνεργεια σε ανθρωποκτονία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Πρωινές ώρες σήμερα παρουσιάστηκε αυθορμήτως 33χρονος αλλοδαπός στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Δ.Α.Α. και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για συνεργεια στην ανθρωποκτονία 40χρονου που είχε διαπραχθεί βραδινές ώρες της 21-2-2023 εντός καταστήματος στη Νέα Ιωνία».

Νέα Ιωνία: Tι είχε ισχυριστεί ο 23χρονος 

Υπενθυμίζεται ότι στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ακόμη ένα άτομο για το άγριο φονικό. Πρόκειται για έναν 23χρονο, ο οποίος είναι ένας εκ των επτά ατόμων σε βάρος των οποίων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

«Βρέθηκα τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο», είχε υποστηρίξει στην απολογία του.

Νέα Ιωνία: Ξεσπά στο Star η αδελφή του 37χρονου -«Ο Θεός δεν ήταν μαζί του»

Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στην καφετέρια εκείνο το βράδυ για μία γυναίκα που του άρεσε και ήθελε να τη γνωρίσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο Star. Δε γνώριζε ούτε το θύμα, ούτε αυτόν που πυροβόλησε, όπως ισχυρίστηκε. Όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά, όπως είπε στον ανακριτή, με τους θαμώνες να προσπαθούν να βγουν από το μαγαζί.

«Αντιλαμβάνομαι μπροστά μου ακαριαία κάποιος να έχει βγάλει όπλο και να γυρίζει προς τα πίσω. Ακούγονται πυροβολισμοί και ενστικτωδώς σκύβω να αποφύγω τις σφαίρες και τρέχω προς την έξοδο. Δεν είχα ούτε γνώση ούτε κάποια πληροφορία για τα γεγονότα. Βρέθηκα τη λάθος χρονική στιγμή στο λάθος σημείο» υποστήριξε ο 23χρονος κατηγορούμενος.

Νέα Ιωνία: «Mίλησαν» τα πολυτελή αυτοκίνητα της συμμορίας

Για το δακτυλικό αποτύπωμά του που βρέθηκε στο μαύρο πολυτελές τζιπ του φερόμενου ως εκτελεστή, ο 23χρονος απάντησε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο συμμετείχε σε βίντεο κλιπ τραγουδιού, στο οποίο είχε πάρει μέρος και ο ίδιος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top