Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Η στιγμή που η μηχανή του συγκρούεται με άλλο όχημα στο Λαγονήσι

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που σκοτώθηκε ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ που σημειώθηκε στην παραλιακή Αθηνών – Σουνίου στο Λαγονήσι έρχεται στο «φως».

Νεκρός σε τροχαίο ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Στο βίντεο αποτυπώνεται η στιγμή που ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ επιχειρεί να κάνει προσπέραση, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα στην παραλιακή Αθηνών – Σουνίου και η μηχανή του συγκρούεται με το διερχόμενο αυτοκίνητο.

Λαγονήσι: Πώς έγινε το τροχαίο με θύμα τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ 

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 13:55. Ο 66χρονος Κωνσταντίνος Χρυσάγης οδηγούσε τη μηχανή του με κατεύθυνση προς Σούνιο, όταν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και χτύπησε με το πίσω μέρος της μοτοσικλέτας του το όχημα που κινούταν στο ρεύμα προς Αθήνας.

Τροχαίο στο Λαγονήσι

Η μηχανή του 66χρονου διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ προσέκρουσε με άλλο αμάξι / Φωτογραφίες irafina.gr

Τροχαίο στο Λαγονήσι με θύμα τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Τροχαίο στο Λαγονήσι

Τροχαίο στο Λαγονήσι (2)

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. 

Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χρυσάγης ήταν προϊστάμενος του επιθεωρητή στη Λάρισα, που πήρε την αναρρωτική μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και ήταν υπεύθυνος για τον μοιραίο σταθμάρχη. Επίσης, ήταν και στην επιτροπή διερεύνησης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top