Τέμπη: Σπαραγμός στην κηδεία της Ελπίδας - Υποβασταζόμενοι οι γονείς της

«Ήταν ένα λουλουδάκι που δεν πρόλαβε να ανθίσει»

Τέμπη: Θρήνος Στην Κηδεία Της Ελπίδας Στη Φθιώτιδα

Στο Παλαιόκαστρο Φθιώτιδας αποχαιρέτησαν το απόγευμα την Ελπίδα, που ήταν ανάμεσα στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Με δακρυσμένα μάτια και σφιγμένα χείλη είπαν το τελευταίο «αντίο» στο χαμογελαστό κορίτσι που δεν πρόλαβε να τελειώσει τον καμβά της ζωής του. Για τους δικούς της ανθρώπους η Ελπίδα τους έφυγε νωρίς και άδικα. 

Τέμπη: Αγωνία για 23χρονη φοιτήτρια που ακόμη αγνοείται

Την Ελπίδα δεν την υπερασπίστηκε κανείς...Το πανέμορφο χαμόγελό της «έσβησε» βίαια, οδυνηρά... «Ράγισαν» οι ψυχές του Σεραφείμ, του Κωνσταντίνου, των δύο αδελφών της. Του κυρίου Χρήστου και της κυρίας Ασημίνας, των γονιών της, που κάθε φορά που κοίταζαν τα βλαστάρια τους φούσκωναν από υπερηφάνεια. Ο ατελείωτος πόνος σήμερα έσμιξε με τον βουβό θυμό στο τελευταίο «αντίο». Για όσους τους στέρησαν το φως από τη ζωή της.

Τέμπη: Πόσοι είναι οι νεκροί και οι αγνοούμενοι - Η επίσημη ενημέρωση

Τέμπη: Συγκλονίζουν οι γονείς της Ελπίδας Χούπα που σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Οι γονείς και τα αδέλφια της Ελπίδας δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι έφυγε το παιδί τους / Φωτογραφία από δελτίο ειδήσεων του Star

Ήθελε να ζήσει τη ζωή της όσο περισσότερο μπορούσε. Λέμε ότι η ελπίδα φεύγει πάντα τελευταία, εμένα όμως η Ελπίδα μου έφυγε πρώτη. Δυστυχώς. 

Τέμπη: Η Ελπίδα Χούπα ανάμεσα στους νεκρούς

Τέμπη: Στέρεψαν τα δάκρυα - Μαζί η κηδεία του Νικήτα και της Kέλλυς

Τέμπη: «Για μένα η Ελπίδα έφυγε πρώτη» - Συγκλονίζει ο πατέρας της

Όλοι ήταν εκεί, ανήμποροι να συνειδητοποιήσουν την παράλογη τραγωδία... Και ο πατέρας της να ψάχνει με τα μάτια να βρει το παιδί του ανάμεσα στην παρέα της, τους παιδικούς της φίλους. Ανάμεσά τους και ο δημοσιογράφος του Star, Άρης Λάμπος. Από τη μια το μικρόφωνο, από την άλλη τα σφιγμένα δόντια. Μίλησε με τον κύριο Χρήστο για την Ελπίδα τους εκεί, στο δωμάτιό της.

Τέμπη: «Περιμέναμε ένα θαύμα» - Οι τραγικές ιστορίες των θυμάτων

Βουρκωμένος και με τρεμάμενη φωνή προσπαθεί να πει δυο λόγια για την κόρη του:

«Ήταν ανήσυχο πνεύμα όπως ήταν, είχε την εξής άποψη για τη ζωή. Η ζωή είναι ένας καμβάς, ανάλογα με το τι θα ζωγραφίσεις εσύ εκεί πάνω, στο χέρι σου είναι. Και δεν είχε άδικο,το έλεγε συνέχεια», δήλωσε.

Τέμπη: Πατέρας Ελπίδας Χούπα

Ο πατέρας της Ελπίδας «λύγισε» μιλώντας στο Star για την κόρη του

Η Ελπίδα ήταν ένα κορίτσι που αγαπούσε τη ζωή. Ασχολιόταν με μανιτάρια, με μουσική, με τη φωτογραφία, ήταν καλλίφωνη υψίφωνος στην Πάτρα. Ήθελε να προλάβει να γλεντήσει και να πιεί τη ζωή της, όσο μπορούσε περισσότερο. 

Ήταν ένα λουλουδάκι που δεν πρόλαβε να ανθίσει. 

«Δε με αγγίζει αν θα τιμωρηθεί κάποιος, γιατί δε θα φέρει κανείς πίσω το παιδάκι μου. 'Εφυγε για πάντα. Δε θέλω ούτε να εκδικηθώ… Θα τον κοίταζα γεμάτος θυμό και οργή και θα σκεφτόμουν αν θα άξιζε το σάλιο που θα του έριχνα. Τίποτα άλλο», είπε ο πατέρας της Ελπίδας.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top