Αποκλειστικό Πετρούπολη: «Κανείς δε με βοήθησε!» - Συγκλονίζει η 28χρονη

Περιγράφει τη φρίκη που βίωσε μέσα σε κλαμπ

Σοκάρει η 28χρονη που έπεσε θύμα βιασμού σε κλαμπ στην Πετρούπολη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο βιασμός μιας 28χρονης σε κλαμπ της Πετρούπολης. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι δύο νεαροί τη βίασαν υπό την απειλή όπλου, παρουσία μάλιστα και άλλων θαμώνων που δεν αντέδρασαν. «Δε με βοήθησε κανένας», είπε το θύμα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πετρούπολη: Εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες που βίασαν την 28χρονη σε club

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε στους αστυνομικούς h νεαρή, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα σε μπαρ στην Πετρούπολη. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εστιάσει τις έρευνες σε συγκεκριμένα άτομα.

Αυτή τη φορά η καταγγέλλουσα, παρουσία ψυχολόγου, είδε φωτογραφίες με πρόσωπα υπόπτων. Μία δύσκολη διαδικασία για την ίδια, καθώς έπρεπε να αναγνωρίσει τους άνδρες, οι οποίοι - σύμφωνα με την καταγγελία της - τη βίασαν με την απειλή όπλου έξω από την τουαλέτα του μπαρ. 

Μάλιστα κατήγγειλε ότι θαμώνες έβλεπαν τι γινόταν και δεν την βοήθησε κανείς. 

«Έγινε μέσα στην τουαλέτα. Απλά δε με πήραν στα καλά καθούμενα και με πήγαν μέσα. Είχαν προηγηθεί και άλλα προηγουμένως. Με όπλο, είδε η φίλη μου το όπλο από τον έναν που είχε και μου το είπε. Με πήρε ο άλλος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο έχει το όπλο πάνω του, με έβαλε μέσα στην τουαλέτα και με βίασε», δήλωσε το θύμα στο Star

Μου έδειξε το όπλο μες στην τουαλέτα και τρομοκρατήθηκα. Άνοιξαν την πόρτα δύο άτομα, μας είδαν και γελάσανε. Δε βοήθησε κανένας. 

Πετρούπολη: Τι λέει η 28χρονη που καταγγέλλει βιασμό σε μπαρ στην Πετρούπολη

Η 28χρονη φαίνεται να έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον ένα άτομο, ενώ δεν  είναι σίγουρη για τον δεύτερο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό για το οποίο επιμένει είναι ότι δεν τους γνώριζε.  

Επιπλέον, οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις και από το προσωπικό του μπαρ.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top