Πετρούπολη: Εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες που βίασαν την 28χρονη σε club

Ο ένας είναι γνωστός στις αρχές με το ψευδώνυμο «Εσκομπάρ»

Το ρεπορτάζ του Mega για τον εντοπισμό των δύο φερόμενων ανδρών που βίασαν 28χρονη σε club της Πετρούπολης

Δραματικές στιγμές έζησε μια 28χρονη, όταν πριν λίγες μέρες έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες μέσα σε club της Πετρούπολης.  Όπως κατήγγειλε η κοπέλα στο Α.Τ της περιοχής, τα δύο άτομα τη βίασαν στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου υπό την απειλή όπλου. 

Η αστυνομία μετά από την καταγγελία κατάφερε να εντοπίσει τους δύο φερόμενους δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», πρόκειται για δύο Ρομά από εύπορες οικογένειες. Ο ένας, μάλιστα, είναι γνωστός στις αρχές με το ψευδώνυμο «Εσκομπάρ».

Πετρούπολη: 28χρονη έπεσε θύμα βιασμού μέσα σε κλαμπ

Βάσει της περιγραφής που έδωσε η 28χρονη στις αρχές, ο ένας φερόμενος ως δράστης έχει κενό στα δόντια και είναι εύσωμος, με «άγρια» χαρακτηριστικά στο πρόσωπό του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, υπήρχαν τέσσερις αυτόπτες μάρτυρες που παρακολουθούσαν το περιστατικό χωρίς να παρεμβαίνουν, όταν ο ένας την οδήγησε στην τουαλέτα και μάλιστα σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, γελούσαν κιόλας με το περιστατικό.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο δεύτερος άνδρας στην τουαλέτα ο οποίος υπό την απειλή όπλου προέβη σε βιασμό.

Η 28χρονη βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση σ’ ένα στενό περιφερειακά του κλαμπ. Στο σημείο την είδε κι ένας άνδρας security, ο οποίος σύμφωνα με τη μαρτυρία της, προσπάθησε να προστατεύσει τους φερόμενους ως δράστες. Ο security θα κληθεί για κατάθεση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top