Μυστήριο με την τραγωδία στις Σέρρες - «Άφωνος ο σύζυγος της 60χρονης»

91χρονος πυροβόλησε τη νύφη του και μετά αυτοκτόνησε

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες, όπου ένας ηλικιωμένος πυροβόλησε με καραμπίνα τη νύφη του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πώς σημειώθηκε ένα τέτοιο περιστατικό.

Τραγωδία στις Σέρρες: Πυροβόλησε τη νύφη του και μετά αυτοκτόνησε

Συναγερμός σήμανε στις Σέρρες, όταν ένας ηλικιωμένος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τη νύφη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καμαρωτού και συγγενής της οικογένειας, Γιώργος Σκρόντας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό λέει πως όλη η οικογένεια δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα με καβγάδες και τίποτα δε μαρτυρούσε τη τραγωδία που αναστάτωσε το χωριό.

Ο 91χρονος ήταν μάλιστα, όπως λέει, κοινωνικός και είχε για όλους μια καλή κουβέντα να πει.

οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η γυναίκα έχει τραυματιστεί στο μάγουλο αλλά δεν έχουν πειραχτεί οι οφθαλμοί.

«Ο σύζυγος της 60χρονης έμεινε άφωνος με αυτό που συνέβη», λέει ο κ. Σκρόντας.

Ο ηλικιωμένος πυροβόλησε τη νύφη του με καραμπίνα, τραυματίζοντάς τη στο πρόσωπο. Η 60χρονη γυναίκα νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοπυροβολήθηκε. Τον 91χρονο βρήκε ο γιος του.

Όπως λέει εγγονός του 91χρονου στην εκπομπή, όλοι αναρωτιούνται τι έγινε, κανείς δε μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη το κακό.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top